Ο Μάκης Παπαδόπουλος στους 93,7: « Δεν έχω καμία σχέση με τα σενάρια περί επενδυτή»

 Ο Μάκης Παπαδόπουλος στους 93,7: « Δεν έχω καμία σχέση με τα σενάρια περί επενδυτή»

Διέψευσε κατηγορηματικά ότι κρύβεται πίσω από τα σενάρια του επενδυτή στον ΑΟΚ, ο Μάκης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις που έκανε στους 93,7.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι εσείς είστε ο «επενδυτής»  που ακούγεται το τελευταίο χρονικό διάστημα για τον ΑΟΚ. Τι απαντάτε;

Απάντηση: Είναι ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.  Δεν έχω καμία σχέση, ούτε έχω αναλάβει,  ούτε θα αναλάβω τον ΑΟΚ που είμαι πάντα δίπλα του, είτε σαν παλαίμαχος παίκτης, είτε σαν φίλαθλος.  Σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση  και με όλες μας τις δυνάμεις μας αυτός είναι ο στόχος. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε η επόμενη διοίκηση στο Δήμο Καβάλας.

Δεν είμαι ούτε ο επενδυτής, δεν είμαι αυτός που θα αναλάβει τον ΑΟΚ. Ποτέ δεν έχω μιλήσει και με εκπρόσωπο του.  Ξεκάθαρα αυτό το λέω. Μακάρι να πετύχει ο ΑΟΚ  την άνοδο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που συστηματικά ασχολούνται όπως ο κ. Δεληκάρης, ο Ερασιτέχνης και κάποιοι άλλοι Καβαλιώτες που αγαπάνε όλοι την ομάδα.

Εγώ δεν έχω συνομιλήσει ποτέ με κανέναν. Κακώς αναμείχθηκε το όνομα μου.

Ερώτηση: Ποια είναι η πρόταση σας για τον ΑΟΚ;

Απάντηση: Ο ΑΟΚ κάνει προσπάθειες και έχει δαπανήσει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όμως να δώσουμε έμφαση στα νέα παιδιά. Να παίζουν παιδιά μέσα από την Καβάλα, να μπορέσουμε να τα ωριμάσουμε και να τα καθοδηγήσουμε. Να φτιάξουμε έναν ΑΟΚ όπως τότε που αγωνιζόμουν εγώ με πολλά παιδιά από το νομό. Μην ξεχνάτε εκείνη την εποχή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος των Μεικτών της ΕΠΣ στο Ολυμπιακό Στάδιο που ήταν μια μεγάλη επιτυχία.  Ολοι ήμασταν περήφανοι εκείνη την εποχή.  Θέλουμε να ζήσουμε όλοι τις δόξες και πάλι του ΑΟΚ. Να υπάρχει ένας κορμός όμως με νέα παιδιά που να έχουν όρεξη και φιλοδοξίες.  Να γίνει μια συστηματική δουλειά που να έχει βάσεις και όχι κάτι που θα είναι μόνο για τη βιτρίνα. Εδώ και χρόνια όλοι οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ είμαστε δίπλα στην ομάδα.  Είμαστε δίπλα  στην  οικογένεια του ΑΟΚ που  μεγαλώσαμε κάνοντας κατάθεση ψυχής».

Διαβάστε επίσης