Ο Μάνταλος στη λίστα προτεινόμενων διεθνών ανδρών και γυναικών διαιτητών.

 Ο Μάνταλος στη λίστα προτεινόμενων διεθνών ανδρών και γυναικών διαιτητών.

Ο  Καβαλιώτης Σταύρος Μάνταλος είναι και φέτος στη λίστα των προτεινόμενων διεθνών ανδρών και γυναικών διαιτητών για το 2018, η οποία κατατέθηκε προς έγκριση στη FIFA το περασμένο Σάββατο (30/09) και  γνωστοποίησε  η ΕΠΟ.

Σε σχέση με την περυσινή προτεινόμενη λίστα, όσον αφορά στους άνδρες διαιτητές, υπάρχει μία διαφοροποίηση, αφού αντί του Γεώργιου Κύζα προτάθηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος. Το ίδιο ισχύει και στους βοηθούς, με τον Βασίλειο Καμπούρη να αντικαθιστά τον Ευθύμιο Κούρεντα.

Θυμίζουμε πως ο Κύζας ανακοίνωσε πρόσφατα, μέσω επιστολή στην ΕΠΟ, την απόφασή του να αποσυρθεί από τη διαιτησία μετά την αφαίρεση του ονόματος του από τη Super League Σουρωτή. Ο Σιδηρόπουλος είναι διεθνής απ’ το 2011, ο Καλογερόπουλος απ’ το 2015, ενώ οι υπόλοιποι απ’ το 2016.

Η Καβάλα δεν έχει προτεινόμενο βοηθό αντίθετα με τη Θράκη όπου είναι ο Κούλα Χασάν από την Ξάνθη.  Για το Μάνταλο είναι μια δικαίωση αφού κατά γενική ομολογία είχε θετικότατη παρουσία τη χρονιά που μας πέρασε.

Αναλυτικά η λίστα:

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Χαράλαμπος Καλογερόπουλος

Γεώργιος Κομίνης

Αναστάσιος Παπαπέτρου

Σταύρος Μάνταλος

Αλέξανδρος Αρετόπουλος

Ιωάννης Παπαδόπουλος

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΗΘΟΙ:
Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης, Τρύφων Πετρόπουλος, Χασάν Κούλα, Ιωάννης Τουμπακάρης, Χρήστος Ακρίβος, Ηλίας Αλεξέας, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Ιωάννης Σίπκας, Βασίλειος Καμπούρης.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Ελένη Αντωνίου, Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, Δήμητρα Τσαγανού.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΟΗΘΟΙ:
Χρυσούλα Κουρομπύλια, Γεωργία Κομισοπούλου, Παναγιώτα Κουτσουμπού, Ανδρονίκη Νιώτη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ:
Βασίλειος Χριστοδούλης, Αντώνιος Αδαμόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης