Αετός Ορφανού: Προβλήματα ενόψει Ορφέα Ξάνθης

 Αετός Ορφανού: Προβλήματα ενόψει Ορφέα Ξάνθης

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παντελής Στυλιανού ενόψει του αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης την Κυριακή στο στάδιο της Ελευθερούπολης.

Ο Φ. Τσαπέγια αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Κεραυνό Πέρνης και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ενώ στη μεσαία γραμμή δεν θα παίξει σίγουρα ο Αλέξης Μπαμπατζάνης που έχει στο γύψο το χέρι του μετά το ματς με τον Μ. Α Καρπερή.   Επίσης αμφίβολος είναι και ο Κώστας Καραγιαννίδης που δεν έπαιξε και  στην πρεμιέρα.

Στην άμυνα τραυματίας είναι ο Γιώργος Νάκου ενώ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα με Κεραυνό Πέρνης  και δε ρίσκαρε με τη συμμετοχή του ο στόπερ  Νίκος Παυλίδης.

Το ευχάριστο σε όλα αυτά η συμμετοχή του Σωκράτη Κωνσταντινίδη από την αρχή του αγώνα Κυπέλλου και για 120 λεπτά. Ο Κωνσταντινίδης μπορεί ακόμη να μην είναι έτοιμος 100% αλλά με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει και τώρα. Η προετοιμασία του Αετού συνεχίζεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο του Ακροβουνίου. Ο Βούλγαρος Στογιάνοφ αλλά και ο Σαββατιανός διεκδικούν θέσεις βασικών για το ματς που έρχεται.

 

Διαβάστε επίσης