• 21 Μαΐου 2024,

Ο Παπαστεριανός μπαλαντέρ για άμυνα η μεσαία γραμμή

 Ο Παπαστεριανός μπαλαντέρ για άμυνα η μεσαία γραμμή

Σκέψεις Ανυφαντάκη για την ενδεκάδα

Με δεδομένο ότι ο Ρομπέρ πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα την Κυριακή με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου παρά το γεγονός ότι μέρα με τη μέρα ανεβάζει στροφές , ο Κώστας Ανυφαντάκης έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά το αρχικό σχήμα.  Η είσοδος του Άγγελου  Παπαστεριανού στη βασική ενδεκάδα πρέπει να θεωρείται σίγουρη.   Το θέμα είναι που θα χρησιμοποιηθεί.

Αν παίξει στη θέση του στόπερ, τότε θα μείνει εκτός ο Σέχου. Αν πάει στη μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικού μέσου, τότε μένει ο Σέχου στην άμυνα μαζί με τον Αλιατίδη και βγαίνει από το αρχικό σχήμα ο νεαρός Θωμαϊδης.  Στις υπόλοιπες θέσεις δε θα γίνουν αλλαγές.

Όλα αυτά θα τα δοκιμάσει και σήμερα ο Κρητικός προπονητής στην απογευματινή προπόνηση ενώ αύριο Σάββατο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Πάλι Οκτώβριο μήνα με Παραλίμνι

Ο ΑΟΚ και στο φετινό πρωτάθλημα θα συναντηθεί Οκτώβριο μήνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Πέρσι οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στις 30  Οκτωβρίου στο γήπεδο της Σερραϊκής ομάδας. Ο ΑΟΚ είχε προηγηθεί 1-0 με γκολ του Παβίσεβιτς στο 18` αλλά οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 38` με τον Κοσμίδη μ` ένα απίθανό γκολ. Ο Παύλος Δημητρίου και ο Άγγελος Διγκόζης ήταν στους πάγκους των δυο ομάδων.   Από την ενδεκάδα του ΑΟΚ στο περσινό παιχνίδι δεν έχει μείνει κανένας στο φετινό ρόστερ εκτός του Γ. Παπαδόπουλου που είχε παίξει ως αλλαγή.  Η σύνθεση ήταν τότε: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Τουμανίδης, Λαδάκης, Μπρατσιάνι(76′ Λίτσκας), Μπάτζιος, Παβίσεβιτς, Ζλατκόφσκι(60′ Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος(45’+ Πτηνόπουλος)

Διαβάστε επίσης