Ο Mikeius παρουσιάζει στον Apollon Cinema μια ξεκαρδιστική παράσταση με τα πιο Politically Incorrect κείμενα του

 Ο Mikeius παρουσιάζει στον Apollon Cinema μια ξεκαρδιστική παράσταση με τα πιο Politically Incorrect κείμενα του

O Mikeius επιστρέφει με τα πιο Politically Incorrect κείμενα του σε μία ξεκαρδιστική παράσταση! Τίποτα δεν ξεφεύγει από την κοφτερή ματιά του Mikeius και τίποτα φυσικά δεν μένει ασχολίαστο.

O Mikeius επιστρέφει με τα πιο Politically Incorrect κείμενα του σε μία ξεκαρδιστική παράσταση! Διάρκεια: 2 ώρες. Ο Mikeius είναι κωμικός, youtuber και master της εκλαϊκευμένης επιστήμης. Πάνω από όλα όμως ένας άνθρωπος που…λατρεύεις να μισείς.

Τον έχουμε απολαύσει μέσα από τις εκπομπές “ΜΠΡΑΦ”, “Θάψε το Σενάριο”, παρέα με τον Κώστα Μαλιάτση, “What the Fact”, “Broscar” καθώς και σε εκατοντάδες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, ακόμη και την Αγγλία.

Με θάρρος γνώμης, οξύνοια και καυστική γλώσσα, ο Mikeius δημιούργησε δική του σχολή σε ότι αφορά τις χιουμοριστικές απεικονίσεις μιας πραγματικότητας, στην οποία κάθε ένας από εμάς κάνει εκατοντάδες σκέψεις κάθε μέρα από τις οποίες πολύ λίγες τολμάμε να εκφράσουμε.

Από την παράσταση του #CancelMikeius, που θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, περνάνε θέματα, όπως η Cancel Culture, η Πολιτική Ορθότητα αλλά και αγαπημένες του συζητήσεις, όπως τα 80’s και τα 90’s, οι σχέσεις των δύο φύλων και δεκάδες λεπτομέρειες που συναντάει κάθε άνθρωπος στην καθημερινή του ζωή και περνάνε απαρατήρητες.

Τίποτα δεν ξεφεύγει από την κοφτερή ματιά του Mikeius και τίποτα φυσικά δεν μένει ασχολίαστο. Σας περιμένουμε! Διοργανωτής: Art on the road – e-mail: info@artontheroad.gr.


Καβάλα 18/3

#CancelMikeius – Περιοδεία – Stand Up Comedy Show ποσότητα

Τιμή: 12.00 €

Σάββατο 18/3, 21:30.

Cine Απόλλων

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης