• 5 Μαΐου 2024,

Ο Οδηγισμός στην Καβάλα συγκεντρώνει βιβλία και παιχνίδια

 Ο Οδηγισμός στην Καβάλα συγκεντρώνει βιβλία και παιχνίδια

Το Τοπικό Τμήμα Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού θέλοντας να συνδράμει στο πολύτιμο έργο των εκπαιδευτικών στα νηπιαγωγεία του νομού Καβάλας, καλεί όλους εσάς: τα μέλη μας, τους γονείς, τα παιδιά, τους φίλους μας να συγκεντρώσουμε όσα παιχνίδια και βιβλία δεν χρειαζόμαστε πια και είναι σε πολύ καλή κατάσταση και να τα προσφέρουμε σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Γιατί το σχολείο δεν είναι μόνο μάθηση και ειδικά στην προσχολική ηλικία το παιχνίδι είναι απαραίτητο εργαλείο στα χέρια των Νηπιαγωγών.

Συγκεντρώνουμε παιχνίδια και βιβλία για παιδιά νηπιαγωγείου δηλαδή ηλικίες 4-6 ετών. Πιο συγκεκριμένα: Παραμύθια, βιβλία γνώσεων, Puzzle, Εκπαιδευτικά παιχνίδια, Πλαστικά ζωάκια, Επιτραπέζια παιχνίδια, Υδρόγειο σφαίρα, Εξοπλισμό γωνιάς κουκλόσπιτου (π.χ. καρότσι σούπερ μάρκετ, καρότσι μωρού, πλαστικά καλαθάκια τροφίμων, κουζίνα μαγειρικής). Μουσικά όργανα, Κούκλες για κουκλοθέατρο, Παιχνίδια εξωτερικού χώρου (μπάλες, κουβαδάκια, αυτοκινητάκια)

Επίσης το Ειδικό Νηπιαγωγείο έχει ανάγκη από βιβλία για ηλικίες 0-6 (με ενισχυμένες σελίδες). Βρεφικά παιχνίδια (μασητικά, πλαστικά παιχνίδια). Ξύλινα παζλ- Ενσφηνώματα. Δώστε ζωή στα παλιά παιχνίδια και βιβλία! Δώστε σε περισσότερα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν!

Θα μας βρείτε στην πλατεία Καπνεργάτη το Σάββατο 18/12 11-1 το πρωί, την Τετάρτη 22/12 6-8 το απόγευμα, τη Δευτέρα 27/12 7-9 το απόγευμα.

Σας περιμένουμε!

Διαβάστε επίσης