• 29 Απριλίου 2024,

«Ο Πάνος Καμμένος είχε το πολιτικό τέλος που του άξιζε»

 «Ο Πάνος Καμμένος είχε το πολιτικό τέλος που του άξιζε»

Με την εκδήλωση που γίνεται αύριο το απόγευμα στη Δημοτική Καπναποθήκη,  ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα πραγματοποιώντας το πρώτο προεκλογικό γεγονός στην πόλη.

Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιάσει την αναπτυξιακή πρόταση που επεξεργάστηκε για την Καβάλα.

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Καβάλα 2020- 2050». Σύμφωνα με τον κύριο Λαζαρίδη η πρόταση έτυχε επεξεργασίας τόσο από τον ίδιο και συνεργάτες του όσο και από καθηγητές Πανεπιστημίου από την Αθήνα, του ΤΕΙ, του Επιμελητηρίου και άλλων τοπικών φορέων.

Οι πολιτικοί σχεδιάζουν σε βάθος χρόνου. Κοιτάμε το μέλλον αλλά φυσικά και το παρόν,  είπε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Σχεδιάζουμε -συμπλήρωσε – από τώρα το αύριο του τόπου μας. Απαντώντας σε ερώτηση για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου είπε ότι πιστεύει σε αυτήν αλλά όπως σημείωσε «… χρειάζεται πολλή δουλειά για να επιτευχθεί ο στόχος».

Θύμισε ότι ακόμη και αυτοδύναμη να είναι η Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει ευρύτερες συνεργασίες. Κάτι -είπε ο κ. Λαζαρίδης-  που για ένα κόμμα που θα είναι αυτοδύναμο στην κυβέρνηση θα γίνει πρώτη φορά.

Ποιο όμως είναι το σχόλιο του για την μη συμμετοχή στις εθνικές εκλογές των Ανεξάρτητων Ελλήνων; Ο Μακάριος Λαζαρίδης είπε στην Πρωινή ότι τελικά ο Πάνος Καμμένος είχε το πολιτικό τέλος που του άξιζε. Κατά την εκτίμηση του κ. Λαζαρίδη το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καβάλα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

 

 

Διαβάστε επίσης