Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου για την εκδήλωση κοπής πίτας

 Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου για την εκδήλωση κοπής πίτας

Καβάλα, 13 Ιανουαρίου 2018

 

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έδωσε ξεκάθαρο στίγμα για το πως αντιλαμβάνεται την άσκηση διοίκησης και τι σημασία δίνει στους συμβούλους που εκλέχθηκαν και τις παρατάξεις που εκπροσωπούν.

 

Η αρχή έγινε από την τελετή παράδοσης – παραλαβής και την κοπή βασιλόπιτας που αντί να γίνει ενώπιων των 21 μελών και των τριών παρατάξεων του νέου Δ.Σ., περιορίστηκε στους κόλπους της Διοικητικής Επιτροπής.

 

Και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο: το Σάββατο στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου προς τους παραγωγικούς φορείς, την οποία ο πρόεδρος θεώρησε προσωπική του υπόθεση, στερώντας τον λόγο από τους εκπροσώπους δύο παρατάξεων που εκπροσωπούν το 47% του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος.

 

Είναι προφανές ότι η προεκλογική του ρητορική περί επόμενης ημέρας και περί ενότητας, μόνο προσχηματική ήταν.

 

Εμείς δηλώνουμε για άλλη μια φορά παρόντες στο νέο ρόλο που μας έχει ανατεθεί για συνεισφορά σε προτάσεις αλλά και για έλεγχο της διοίκησης, συνεχίζοντας την δράση μας εντός του νέου Δ.Σ., επιδιώκοντας την επίτευξη σύμπνοιας και ομόνοιας γιατί μόνο έτσι μπορούν να επιλυθούν τα πολύ σοβαρά προβλήματα των επιχειρηματιών.

 

Επ΄ευκαιρία, μιας και δεν μας δόθηκε ο λόγος στην εκδήλωση, απευθύνουμε εγκάρδιο χαιρετισμό στους επιχειρηματίες του νομού Καβάλας για τη νέα χρονιά.

 

Ο ρόλος του Επιμελητηρίου στις παρούσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες επιβάλλεται να είναι πιο δυναμικός, κάτι που μόνο με πραγματική συνεργασία μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι μόνο ενωμένοι και μόνο με σύνθεση δυνάμεων μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς της επιχειρηματικότητας. Ελπίζουμε να το αντιληφθεί εγκαίρως και ο πρόεδρος της οριακής πλειοψηφίας.

 

-Παύλος Ζησίμου, μέλος Δ.Σ., επικεφαλής παράταξης «Ανανέωση Τώρα»

-Κίμων Παπαδόπουλος, μέλος Δ.Σ., επικεφαλής παράταξης «Για Εσένα»

-Βασίλης Ανανιάδης, μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου

-Έλσα Βακιρτζή, μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου

-Αντώνης Καραγιαννίδης, μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου

-Ειρήνη Κουρτίδου, μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου

-Αναστάσης Μπίλιας, μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου

-Κατερίνα Νούση, μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου

-Χρήστος Παπαδάκης, μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου

-Παύλος Τσουμάκης, μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου

 

 

Διαβάστε επίσης