• 2 Ιουνίου 2024,

Ο Σύλλογος ΑμΕΑ ευχαριστεί

 Ο Σύλλογος ΑμΕΑ ευχαριστεί

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμΕΑ Νομού Καβάλας, Σμάραγδος Κρεμύδας, επανέλαβε χθες μιλώντας στην εφημερίδα μας, τις ευχαριστίες του προς τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Καβάλας και όχι μόνο, επειδή τα προνοιακά επιδόματα θα είναι στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων αύριο Παρασκευή 13 Μαΐου.

Συνηθίζεται τα επιδόματα να πληρώνονται κάθε δύο μήνες, στις 15 του μηνός. Πολλές φορές κι αργότερα. Τώρα ο σύλλογος έχοντας καλή συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Ηλία Καλανταρίδη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, καταφέρνει η πληρωμή να γίνει δύο ημέρες νωρίτερα.

Ο κ. Κρεμύδας ευχαρίστησε το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρόνοιας και της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου, τον Δήμο Καβάλας γενικότερα και τον κ. Καλανταρίδη ειδικότερα. Έτσι δεν θα χαθεί ούτε μία ώρα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κρεμύδας. Ευχαρίστησε επίσης και τον επίτροπο που ελέγχει τη σχετική δαπάνη.

Θυμίζουμε ότι πριν το Πάσχα βουλευτές της Ν.Δ. είχαν καταθέσει ερώτηση για το ίδιο θέμα. Είχαν ζητήσει τα επιδόματα να πληρωθούν τη μεγάλη εβδομάδα κι όχι στα μέσα Μαΐου. Αυτό δεν έγινε, με ευθύνη του κράτους. Ο Σμ. Κρεμύδας σημειώνει με την ευκαιρία: «Κάθε φορά που έρχονται τα Χριστούγεννα ή η γιορτή του Πάσχα, ζητάμε η πληρωμή να γίνει πριν από αυτές τις γιορτές. Δεν είναι δύσκολο. Δεν είναι και κακό να συμβεί κάτι τέτοιο. Πάντως τις περισσότερες φορές το αίτημά μας δεν γίνεται δεκτό».

Σημειώνουμε ότι με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Καβάλα σήμερα του κ. Σπίρτζη, ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ έχει ζητήσει να τον συναντήσει, να του θέσει το θέμα της πληρωμής διοδίων ακόμη κι όταν τα διόδια σε εθνικούς δρόμους δεν είναι του κράτους αλλά ιδιωτικών εταιριών.

 

 

 

Διαβάστε επίσης