Ο Τάκης Βελισσάρης προτείνει πρόβολο

 Ο Τάκης Βελισσάρης προτείνει πρόβολο

Ο συμπολίτης πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Βελισσάρης μίλησε στην ΠΡΩΙΝΗ σχετικά με την εμπειρία που απέκτησε τα προηγούμενα χρόνια, ως μέλος του τοπικού συμβουλίου Καβάλας. Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είναι και πάλι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αναφερόμενος στο θεσμό δήλωσε ότι αν και πολλές φορές έχει χαρακτήρα δημόσιας υπηρεσίας, ωστόσο το τοπικό συμβούλιο πρέπει να υπάρχει. Παραδέχθηκε ότι κατά την προηγούμενη πενταετία οι περισσότερες γνωμοδοτήσεις που έλαβε το συμβούλιο αφορούσαν σε λειτουργία καταστημάτων, μουσικών οργάνων, κλπ.

Ο κ. Βελισσάρης που παρακολουθεί ανελλιπώς τις συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου, σχολίασε την πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας για την αμφιδρόμηση της Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο σημείο όπου κατέρρευσε η γέφυρα. Εξέφρασε την αντίθεσή του στην ιδέα που θα υλοποιήσει ο δήμος επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Θα μπλέξουν. Παρεμβαίνουν σε ξένη ιδιοκτησία».

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βελισσάρη, το τοιχίο που πρόκειται να κατασκευαστεί δεν είναι απαραίτητο να έχει την προαναφερθείσα τύχη. Ο κ. Βαλισσάρης το χαρακτήρισε τοπόσημο και αντί της καθαίρεσης του τοιχίου πρότεινε την κατασκευή πεζοδρομίου με πρόβολο, προς την πλευρά της γέφυρας.

Διαβάστε επίσης