Ο Θ. Μουριάδης αμφισβητεί τις παραχωρήσεις του Π. Κουρουμπλή

 Ο Θ. Μουριάδης αμφισβητεί τις παραχωρήσεις του Π. Κουρουμπλή

Υπό αμφισβήτηση έθεσε τις ανακοινώσεις του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή ο πρώην αντιδήμαρχος τεχνικών Θόδωρος Μουριάδης, μιλώντας από το ραδιόφωνο της ΠΡΩΝΗΣ και υπογραμμίζοντας ότι πριν αρχίσουν οι θριαμβολογίες περί παραχώρησης καλό θα είναι να κρατούμε μικρό καλάθι.

Ο κ. Μουριάδης αναρωτήθηκε από που γίνεται η κατά χρήση παραχώρηση του Πάρκου Φαλήρου. Η περιοχή του λούνα παρκ είχε παραχωρηθεί κατά χρήση από τον ΟΛΚ στο δήμο επί ημερών Στάθη Εριφυλλίδη και την εκμεταλλεύονταν. Δηλαδή, παραχώρησαν στο δήμο μια περιοχή την οποία ήδη διαχειριζόταν, αναρωτήθηκε ο κ. Μουριάδης. Αναφορικά με την περιοχή του καρνάγιου, ο πρώην αντιδήμαρχος τεχνικών θύμισε πως υπάρχει διεκδίκηση εκ μέρους των δημόσιων κτημάτων άρα εκ μέρους του υπουργείου οικονομικών. Όσο για τις αποθήκες του τελωνείου, αυτές θα μπορέσουν να παραχωρηθούν εάν όμως συναινέσει το υπουργείο οικονομικών.

«Καλά κάνουν κι επισκέπτονται την Καβάλα οι κυβερνητικοί παράγοντες αλλά μας δίνουν καθρεφτάκια ως αντάλλαγμα στις διεκδικήσεις μας. Η τοπική κοινωνία νομίζει πως θα μας δοθεί αρμοδιότητα στο θαλάσσιο μέτωπο αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει. Έχοντας ασκήσει διοίκηση επί τετραετία, ανακάλυψα ότι όσο πιο συναινετικός είναι κάποιος στις διεκδικήσεις του τόσο λιγότερα παίρνει. Καλά έκαναν και μας επισκέφθηκαν οι κυβερνητικοί παράγοντες, καλά έκαναν κι έφαγαν τους κουραμπιέδες μέσα στο αεροπλάνο μαζί με τους κυβερνητικούς βουλευτές της Καβάλας, αλλά καλό θα είναι να μη μας κοροϊδεύουν. Εάν θέλουμε ως πόλη να εξασφαλίσουμε κάτι οφείλουμε να είμαστε πιο δυναμικοί στις διεκδικήσεις μας και όχι να ευχαριστούμε για το παραμικρό», επεσήμανε ο Θόδωρος Μουριάδης.

Διαβάστε επίσης