Ο Β. Κεγκέρογλου κατά των εκδηλώσεων για τη «Γέφυρα»

 Ο Β. Κεγκέρογλου κατά των εκδηλώσεων για τη «Γέφυρα»

Στην Καβάλα βρέθηκε χθες ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, συνοδεύοντας τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιάννη Βαρδακαστάνη. Ο κ. Κεγκέρογλου πριν μιλήσει χθες το απόγευμα σε εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής Καβάλας παραχώρησε δηλώσεις στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ, σχολιάζοντας θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Σύμφωνα με τον κ. Κεγκέρογλου το Κίνημα Αλλαγής βγαίνει κερδισμένο από το πρόσφατο έκτακτο συνέδριό του. Προκύπτει, σημείωσε, μια νέα κατάσταση στο κίνημα και στην κοινωνία. Χαρακτήρισε το συνέδριο ενωτικό όπου αποφασίστηκε η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ. Με τις προτάσεις μας, παρατήρησε ο κ. Κεγκέρογλου, είμαστε παραπάνω από χρήσιμοι για την Ελλάδα. Πρόταξε εκείνες για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, για τη δημιουργία ευκαιριών σε νέου επιστήμονες ώστε να παραμένουν στον τόπο τους.

Κατά την άποψη του κ. Κεγκέρογλου η Συμφωνία των Πρεσπών είναι επιζήμια για τη χώρα μας, γεγονός που αποδεικνύεται στην πράξη αμέσως μετά την υπογραφή της. Τέλος, σχετικά με την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα και στην Καβάλα και η οποία απευθύνεται στον χώρο της κεντροαριστεράς, στο πλαίσιο της γνωστής πολιτικής πρωτοβουλίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον τίτλο «Γέφυρα» ο Βασίλης Κεγκέρογλου επεσήμανε:

«Είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι γυρολόγοι. Έκαναν συναλλαγή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, η Γέφυρα που έφτιαξαν είναι μετέωρη. Πρόκειται για άτομα στα οποία έταξαν καρέκλες».

Διαβάστε επίσης