• 10 Μαΐου 2024,

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Να γίνει 5/11 η ψηφοφορία

 Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Να γίνει 5/11 η ψηφοφορία

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι ένας από τους δέκα υποψήφιους προέδρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μίλησε χθες το πρωί στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ. Ζήτησε η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη να πραγματοποιηθεί απαραιτήτως στις 5 Νοεμβρίου, όπως ακριβώς έχει προσδιορισθεί εδώ και αρκετό καιρό. Σημείωσε ότι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν εντός των ημερών και δήλωσε αποφασισμένος να γυρίσει όλη την Ελλάδα, προκειμένου να προβάλει την υποψηφιότητά του και τις απόψεις του.

Για ποιο λόγο αποφάσισε να είναι υποψήφιος πρόεδρος ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος; Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ υπενθύμισε ότι το 2015 ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν ο πρώτος που αναφέρθηκε σε έναν ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς. Αυτοί λοιπόν, παρατήρησε με νόημα, που πρώτοι πρότειναν τον ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς πρέπει να είναι παρόντες στη ψηφοφορία του Νοέμβρη. Στόχος του κ. Κωνσταντινόπουλου για τη ΔΗΣΥ είναι να γίνε ο δεύτερος πόλος μετά τη ΝΔ. Σημειώνει χαρακτηριστικά: «Έχουμε εκλογές σε δύο χρόνια, άρα προλαβαίνουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σημειώνει ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν μπορεί να υποστηρίζει την κοινωνία των λίγων, όπως εμμέσως πλην σαφώς πράττει η Νέα Δημοκρατία. Είμαστε, είπε ο υποψήφιος πρόεδρος, με την κοινωνία των πολλών. Πρόθεσή του είναι να συζητήσει με όσους απογοητεύτηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ, όσους προτίμησαν τη ΝΔ γιατί δεν επιθυμούσαν να ψηφήσουν ΣΥΡΙΖΑ, όσους επέμεναν κι έμειναν στον καναπέ τους.

Όπως είπε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, θα επιδιώξει πριν τη ψηφοφορία του Νοέμβρη να επισκεφθεί και την Καβάλα προκειμένου να μιλήσει σε προεκλογική εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης