• 4 Μαΐου 2024,

Οι χειμερινοί κολυμβητές της Καλαμίτσας ξέρουν καλά τις ανάγκες της ακτής

 Οι χειμερινοί κολυμβητές της Καλαμίτσας ξέρουν καλά τις ανάγκες της ακτής

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών της Καλαμίτσας κ. Σπύρος Σταμάτης μίλησε το πρωί της Τετάρτης στο ραδιόφωνο της Πρωινής.

Επέμενε στην ανάγκη τα δεδομένα στην παραλία να αλλάξουν. Ζήτησε να γίνουν έργα που θα βελτιώσουν τις ταλαιπωρημένες υποδομές της. Ο κ. Σταμάτης ευχαρίστησε με την ευκαιρία ιδιώτες χορηγούς που προέβησαν σε συγκεκριμένες ενέργειες προκειμένου όλοι σχεδόν οι χειμερινοί κολυμβητές της Καλαμίτσας να προμηθευτούν ένα καινούργιο μπουρνούζι. Αυτό φυσικά θα το χρησιμοποιήσουν στην επόμενη χειμερινή περίοδο, αν και η διανομή των μπουρνουζιών ξεκίνησε ήδη. Από χθες.

Ειδικότερα ο Σπύρος Σταμάτης είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής τα εξής:

«Οι χειμερινοί νοτιάδες και αυτή τη φορά έφεραν άμμο από την παραλία σε χώρους της Καλαμίτσας. Στις καμπίνες και όχι μόνο. Μια διαδικασία που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Ο Δήμος Καβάλας με προσωπικό του και εθελοντές άρχισαν και φέτος να απομακρύνουν αυτήν την άμμο.

Είναι μια δουλειά στην οποία βοηθάμε και εμείς. Ο Δήμος Καβάλας ενδιαφέρεται γενικότερα για την Καλαμίτσα και οι εργασίες ενόψει του καλοκαιριού ξεκινούν. Το αισιόδοξο είναι ότι υπάρχει θέληση από τη μεριά του Δήμου Καβάλας.

Στην Καλαμίτσα πρέπει να πέσουν χρήματα πολλά. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που βοήθησαν για να προμηθευτούμε μπουρνούζια για τα μέλη μας. Τα σούπερ Μάρκετ Μασούτη, τον συμπολίτη επαγγελματία Χρόνη Ποθητάκη και την εταιρεία των Λιπασμάτων «ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ». Ο σύλλογος μας προετοιμάζει και άλλες δράσεις το επόμενο διάστημα».

Διαβάστε επίσης