• 29 Μαρτίου 2024,

Οι διαβάσεις ρε παλικάρια στο κέντρο της πόλης δεν “φρεσκάρονται” σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής

 Οι διαβάσεις ρε παλικάρια στο κέντρο της πόλης δεν “φρεσκάρονται” σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής

Εγκεφαλικό κοντέψανε να πάθουν οι οδηγοί που κινούνταν στο κέντρο της πόλης το πρωί της Τετάρτης αφού το “φρεσκάρισμα” των διαβάσεων απέκλεισε για αρκετή ώρα την κίνηση των οχημάτων περιμετρικά της πλατείας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η κίνηση των οχημάτων στους γύρους δρόμους της πλατείας και κυρίως σε Ομονοία και Βενιζέλου.

Σίγουρα το φρεσκάρισμα των διαβάσεων είναι απαραίτητο αλλά όχι ρε παλικάρια σε ώρες κυκλοφορικής αιχμής.

Δεν είπαμε να βγείτε με τις μπατονόβουρτσες το βράδυ όπως γίνεται στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις αλλά τουλάχιστον θα μπορούσατε αυτή την δουλειά να την κάνετε το μεσημέρι της Τετάρτης μετά το κλείσιμο της αγοράς που η κίνηση των οχημάτων μειώνεται αισθητά.

Έχουν απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρονται οι οδηγοί για το κυκλοφοριακό χάλι το πρωί της Τετάρτης αφού μπήκανε σε μία ταλαιπωρία την οποία θα μπορούσανε να έχουν αποφύγει αν κάποιοι δεν κοιτούσαν την δική τους ευκολία και όχι το κοινό καλό.

Τα γράφουμε αυτά ελπίζοντας ότι στο επόμενο φρεσκάρισμα  διαβάσεων στο κέντρο της πόλης ο αρμόδιος εργολάβος του έργου και οι τεχνικές υπηρεσίες θα ακολουθήσουν άλλη τακτική.

Οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης και μάλιστα σε ώρες που η αγορά είναι ανοιχτή δεν κλείνουν τόσο εύκολα.

 

Όταν τα παιδιά μας παίζουν όλη την ημέρα στο playstation fortnite και διάφορα παιχνίδια βίας πως μετά να μην πηγαίνουν στο σχολείο και να αρχίζουν τα κλωτσομπούνια ;

Εμείς που στα δικά μας χρόνια βγαίναμε έξω και παίζαμε τζιτζιλιά και μακριά γαϊδούρα γιατί δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα ;

Την μεγαλύτερη ζημιά στα παιδιά την κάνειτο playstation και το κινητό τηλέφωνο.

Τα παιδιά είναι μονίμως εξαγριωμένα και χωρίς όρια.

Όταν δεν μπαίνουν όρια αρχίζουν τα προβλήματα.

 

Η προηγούμενη εβδομάδα είχε την ημέρα των ερωτευμένων αυτή  η εβδομάδα την Τσικνοπέμπτη και η ερχόμενη την Καθαρά Δευτέρα.

Μετά τους έρωτες και το τσιτσί στο κάρβουνο να ετοιμάζεστε για χαλβάδες  χαρταετούς και νηστείες.

Πάντως προχθές Τσικνοπέμπτη το πρώτο τσίκνισμα της ημέρας έγινε χαράματα στην Ιχθυόσκαλα και ολοκληρώθηκε όταν ο περισσότερος κόσμος πήγαινε στην δουλειά του.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε πάντα το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι και ύποπτοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης