Οι δηλώσεις Δερμιτζάκη μετά το τέλος του αγώνα ΑΟΚ- Αιγάλεω

 Οι δηλώσεις Δερμιτζάκη μετά το τέλος του αγώνα ΑΟΚ- Αιγάλεω

Ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με το Αιγάλεω:

«  Ο κόσμος είδε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλούς τακτικούς προβληματισμούς. Γενικά με διάθεση και από τις δυο ομάδες. Το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πραγματικά δείχνουμε μέσα απ` όλα αυτά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία την έννοια της ομάδας. Χωρίζουμε το παιχνίδι σε δυο στάδια. Το ένα στάδιο έχει να κάνει με την αποβολή όπου πριν  προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις με κατοχή της μπάλας και συνδυαστικό παιχνίδι.

Θεωρώ ότι μέχρι ενός σημείου τα καταφέραμε έχοντας στο 55` την τέταρτη μεγάλη ευκαιρία με τον Χαντί. Εκεί θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και το παιχνίδι να ήταν διαφορετικό. Τις ευκαιρίες που κάναμε με την Τρίγλια τις μετατρέψαμε σε γκολ.

Με το Αιγάλεω δεν συνέβη αυτό αν και χτίσαμε φάσεις με το ποδόσφαιρο που παίξαμε.

Από την άλλη η αποβολή δεν μας έδωσε τη δυνατότητα για κάτι περισσότερο. Πήγαμε στο ρητό ότι αν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις καλύτερα είναι να μην το χάσεις.  Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές μας να προστατεύσουμε το μηδέν και να μπορούμε να κλέψουμε και τους 3 βαθμούς ενώ ήξερα ότι από τον πάγκο ο κ. Δημητρίου θα βάλει παίκτες για να ενισχύσει την επίθεση του.  Αυτό που κρατάμε στο τέλος είναι οι ευκαιρίες που έγιναν από μας και ήταν περισσότερες από τον αντίπαλο.  Είμαι οπότε βάση της εικόνας ευχαριστημένος από το βαθμό. Φυσικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια.

Το Αιγάλεω ήρθε πληγωμένο από ήττα στην έδρα του και φρεσκάρισε την ενδεκάδα με πιο νέα παιδιά και περισσότερα τρεξίματα. Πιστεύω ότι τα παιδιά δείχνουνε ότι δε δέχονται την ήττα. Ολοι μας δεν δεχόμαστε την ήττα. Προσπαθούνε να κάνουνε τα παιδιά το καλύτερο για τον ΑΟΚ.  Ο πόντος αυτός μπορεί να είναι πολύτιμος για την ομάδα μας.

Με αυτή την προσπάθεια ότι χάνουμε στην έδρα μας μπορεί να το κερδίσουμε εκτός. Είμαστε μια ομάδα με κουλτούρα και η φιλοξενία αυτή που δείξαμε σήμερα είναι για όλες τις ομάδες. Μπορεί η FL να γίνει διαφήμιση για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ολες οι ομάδες πρέπει να κινηθούν πάνω σε αυτό προσανατολισμό. Όλα αυτά τα χρόνια δε σχολιάζω τη διαιτησία. Ισως να υπάρχει ένα πέναλτι στο Α` μέρος υπέρ μας αλλά οι διαιτητές είναι άνθρωποι και έρχονται για το καλό. Να συνεισφέρουν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο».

 

Διαβάστε επίσης