• 28 Απριλίου 2024,

Οι δηλώσεις Παύλου Δερμιτζάκη και Γιάννη Καραγκιόζη, αποτελέσματα, βαθμολογία στη Γ` Εθνική

 Οι δηλώσεις Παύλου Δερμιτζάκη και Γιάννη Καραγκιόζη, αποτελέσματα, βαθμολογία στη Γ` Εθνική

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα είχαμε καταγγελία από την πλευρά του Ορφέα Ξάνθης για τρομοκρατία στον πάγκο κάτι που καταδίκασε ο Παύλος Δερμιτζάκης που επίσης τόνισε ότι η ομάδα του είχε πίεση για το θετικό αποτέλεσμα.  Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου. 

ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ:

« Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης γιατί ξέρουμε όλοι την ποιότητα που έχει ο κ. Χατζημεστής. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής που έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου αλλά αν έχει γίνει κάτι, εγώ προσωπικά σαν προπονητής ζητώ συγνώμη γιατί δεν είναι στη φιλοσοφία μου αλλά  ούτε σ αυτό που θέλω να φτιάξω για την ομάδα μου. Χίλια συγνώμη αν έχει γίνει.  Είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει.  Δεν το γνωρίζω, σέβομαι κάτι το οποίο λέει  η φιλοξενούμενη ομάδα. Εγώ αν έχει γίνει το καταδικάζω. Δεν είναι ούτε στη φιλοσοφία της ομάδας. Βγάζουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, σήμερα παίζαμε με μια ομάδα που είναι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα. Μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει καλή ψυχολογία και ένα ρόστερ που είναι χρόνια μαζί και αυτό είναι πλεονέκτημα.  Ο Ορφέας δεν είχε να χάσει τίποτα.  Ο ΑΟΚ έπαιζε με πίεση. Θέλω να πιστεύω ότι μετέφερα στα παιδιά μια θετική πίεση, να κάνουμε πράγματα καλά. Από την άλλη εμείς είχαμε τα προβλήματα μας.

Ο Τσούτσης δεν είναι 100% καλά ενώ ο Γεμιστός έπαιξε με πρόβλημα. Επίσης απουσίαζαν οι τραυματίες Κέρθι, Μπαρέτας, Βρονταράς.  Προερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο Νέστο και θέλαμε τη νίκη γιατί μπορεί σε 2 αγωνιστικές να είμαστε και στην πρώτη θέση βάση προγράμματος. Θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που για άλλο ένα παιχνίδι ήτανε ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Ο αντίπαλος ήξερε τι ζητούσε και τι θέλει ενώ στο Α` μέρος είχαμε την κατοχή της μπάλας. Υπήρχε σκοπιμότητα στο παιχνίδι του Ορφέα αλλά δεν θα το παρεξηγήσω αφού είναι τέτοια η κατηγορία. Η ανοχή της διαιτησίας με προβλημάτισε.  Παίξανε μεγάλο ρόλο οι αλλαγές στο β` μέρος. Παιδιά που έρχονται από τον πάγκο είναι οι πιο βασικοί παίκτες της ομάδας.  Θέλαμε πολύ τη νίκη, ευχαριστούμε τον κόσμο.

Η χαρά είναι μέχρι το βράδυ. Αύριο είναι μια διαφορετική μέρα. Θέλει σοβαρότητα, πειθαρχία, ισορροπίες για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.  Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, κάνω και εγώ λάθη αφού τώρα το μαθαίνω.  Δεν πρέπει να κοιτάζουμε τα πράγματα εφ υψηλού. Σίγουρα η Καβάλα είναι ένα τεράστιο όνομα αλλά τώρα παίζει στη Γ` Εθνική. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε όπως πρέπει. Στο τέλος πρέπει όλοι να χαρούμε μέσα από ένα δύσκολο πρωτάθλημα»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ|(αρχηγός Ορφέα Ξάνθης):

«  Συγχαρητήρια στον κόουτς που τρέφω απεριόριστο σεβασμό και στην Καβάλα για τη νίκη.  Ζητάει συγνώμη ο προπονητής μας απ` όλους σας. Του έτυχε κάτι έκτακτο και έπρεπε να φύγει.  Οσον αφορά το παιχνίδι, εμείς κάναμε ένα κακό ματς και η Καβάλα ένα καλό. Συνεχίζουμε. Τρομοκρατία σε παιχνίδι στον πάγκο μας έχουμε να νιώθουμε από το πρώτο χρόνο με την Καλαμαριά. Να έρχεται μπράβος στον πάγκο μας και να μας τρομοκρατεί.  Εμείς παίζαμε μέσα στον ΑΟΚ, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Δεν κάναμε καθυστερήσεις θα διαφωνήσω μαζί σας. Δεν παίξαμε αντιποδόσφαιρο και δεν χτυπήσαμε κανέναν. Γενικά δεν παίξαμε καλά. Κέρδισε ο καλύτερος»

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αλέξανδρος Κιλκίς – Απόλλων Παραλιμνίου:2-0 (4′ Μουσόνι, 79′ Τσολακίδης)

Άρης Αβάτου – Πανσερραϊκός: 1-2 (90+ Δόντσος / 50′ αυτογκόλ, 73′ Κονταξής)

Αετός Ορφανού – ΑΕ Καλαμπακίου: 1-1 (30′ Κωνσταντίνου / 86′ Κωνσταντινίδης)

Κεραυνός Πέρνης – Νέστος Χρυσούπολης: 0-0

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Εθνικός Αλεξ/πολης: 1-0 (71′ Αβράμης)

ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης: 2-0 (75′ Μαρκόπουλος, 90+ Βαλαβανόπουλος)

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ασπίδα Ξάνθης: 4-1 (20′-71′ Κυριακόπουλος, 64′ Ρουμπιές, 90+ Ζάγγουλος / 88′ Ζώτος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ορφέας Ξάνθης 13 (12-7)

——————————————-

  1. Νέστος Χρυσούπολης 12 (13-6)

——————————————-

  1. Πανσερραϊκός 12 (12-8)
  2. Αετός Ορφανού 11 (11-7)
  3. Καβάλα 11 (9-3)
  4. Αλέξανδρος Κιλκίς 9 (7-3)
  5. Άρης Αβάτου 8 (8-6)
  6. Κεραυνός Πέρνης 8 (5-3)
  7. Εθνικός Σιδηροκάστρου 8 (3-5)

——————————————-

  1. ΠΑΟΚ Κοσμίου 7 (7-8)
  2. Απόλλων Παραλιμνίου 5 (4-7)
  3. ΑΕ Καλαμπακίου 5 (5-11)
  4. Εθνικός Αλεξ/πολης 3 (5-11)
  5. Ασπίδα Ξάνθης 3 (3-19)

 

Διαβάστε επίσης