• 20 Απριλίου 2024,

Οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών του Ν. Καβάλας αποφάσισαν διαμαρτυρία

 Οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών του Ν. Καβάλας αποφάσισαν διαμαρτυρία

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών (Σχολές Οδήγησης) του Νομού Καβάλας.

Συγκεντρώθηκαν σε υπαίθριο χώρο εντός του κεντρικού λιμανιού όπου μία ακόμη φορά συζήτησαν την προβληματική συνεργασία τους με τη Διεύθυνση Μεταφορών της ΠΕ Καβάλας. Αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν στον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη, κάτι που θα γίνει μάλλον αύριο.

Αντιπροσωπεία τους θα συναντήσει τον κ. Αντωνιάδη στο γραφείο του αλλά την ίδια ώρα στην είσοδο του Διοικητηρίου θα βρίσκονται άπαντες οι εκπαιδευτές των υποψήφιων οδηγών. Σύμφωνα με πληροφορίες η διαμαρτυρία τους αφορά την μεγάλη καθυστέρηση στη διαδικασία των θεωρητικών εξετάσεων απόκτησης διπλώματος οδήγησης και στο ότι η υπηρεσία σε διάφορες λειτουργίες της βάζει πλαφόν.

Η εξυπηρέτηση γίνεται μετά κόπων και βασάνων και μεγάλες καθυστερήσεις.

Υπάρχουν πολλά παράπονα για τη διαδικασία των ηλεκτρονικών ραντεβού. Δεν υπάρχει προσωπικό για να προχωρήσουν γρήγορα οι θεωρητικές εξετάσεις και λύσεις που προτάθηκαν είτε δεν υλοποιήθηκαν, είτε δεν απέδωσαν.

Αρκετοί εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών ζητούν να γίνει στην Καβάλα ότι και στην Ξάνθη. Εκεί υπάρχει ενίσχυση της υπηρεσίας με επιπλέον προσωπικό ώστε ειδικά οι εξετάσεις να προχωρούν γρήγορα.

Όλα αυτά τα θέματα είναι σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Κατά τους εκπαιδευτές η υπηρεσία συνεχίζει να λειτουργεί με τους δικούς της αργούς ρυθμούς ενώ ο κ. Αντωνιάδης δεν πιέζει και δεν αλλάζει τις καταστάσεις όταν και όπου πρέπει. Εν όψει της διαμαρτυρίας των εκπαιδευτών αύριο, σήμερα θα δοθεί στη δημοσιότητα σχετικό κείμενο.

Ένας εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών της Καβάλας, ο κ. Ανδρέας Κορδύλης, έκανε χθες την σχετική με τη διαμαρτυρία ανάρτηση:

«Όσοι μαθητές θέλουν να δώσουν εξετάσεις (θεωρία και οδήγηση) παρακαλούνται να καλέσουν στα τηλέφωνα της Καβάλας καθώς και στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη και να κάνουν τα παράπονα τους.

Εγώ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ να τα ακούω λόγω της ανευθυνότητας και απουσίας της πολιτείας. 2510291491, 2510291498, 2510291496, Δ. Συγκοινωνιών. 2513503265 Γραφείο Αντιπεριφέρειας. Πιέστε και εσείς μπας και μας δώσουν επιτέλους σημασία».                                                                                  

Διαβάστε επίσης