Οι επιχειρηματίες του τουρισμού “πιάστηκαν στον ύπνο” από τον καιρό που έφερε το καλοκαίρι έξω από την πόρτα μας!

 Οι επιχειρηματίες του τουρισμού “πιάστηκαν στον ύπνο” από τον καιρό που έφερε το καλοκαίρι έξω από την πόρτα μας!

«Μία σου και μία μου» λέει επί της ουσίας το Ιράν μετά την επίθεση με drone προχθές το βράδυ κατά του Ισραήλ που αποκρούστηκε σε ποσοστό 99% από την αεράμυνα της χώρας.

Μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει γίνει γνωστή η απόφαση του Συμβουλίου Πολέμου του Ισραήλ που θα αποφασίσει αν θα υπάρξει απάντηση σε αυτή την επίθεση και με ποια μορφή.

Οι ΗΠΑ πιέζουν να μην υπάρξει αντίδραση από το Ισραήλ για να τελειώσει εδώ αυτό το επεισόδιο αλλά κάτι τέτοιο αυτή την ώρα φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο.

Καταλαβαίνετε ότι αν το Ισραήλ απαντήσει θα έχει ανοίξει μπροστά μας ένα ακόμα μέτωπο πολέμου με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

 

Το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας ήταν άκρως καλοκαιρινό με όλες τις παραλίες να γεμίζουν με λουόμενους που αποφασίσανε να κάνουν την πρώτη ή την δεύτερη βουτιά τους στην ζεστή σχετικά θάλασσα.

Τέτοιο Απρίλη με 30 βαθμούς κελσίου είχαμε να ζήσουμε αρκετά χρόνια.

Πάντως οι μετεωρολόγοι μας ενημερώνουν ότι ο καιρός τις επόμενες ημέρες χαλάει με νέο γύρο λασποβροχών και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Αίνιγμα παραμένει ο καιρός τον Μάιο που αν δεν ισορροπήσει την κατάσταση μάλλον πάμε για ένα πολύ θερμό καλοκαίρι.

 

Σειρά στο NETFLIX που δεν πρέπει να χάσετε.

«RIPLEY» με φοβερό καστ νέων  σχετικά ηθοποιών, υπέροχα ασπρόμαυρα πλάνα.

Το απόλυτο ατμοσφαιρικό θρίλερ.

 

Είναι η πρώτη φορά που οι επιχειρηματίες του τουρισμού «πιάστηκαν στον ύπνο» από τον καιρό που έφερε το καλοκαίρι κυριολεκτικά έξω από την πόρτα μας.

Ο κόσμος αρκετός στις τουριστικές περιοχές του Νομού και τα περισσότερα μαγαζιά στο τελευταίο στάδιο της επαναλειτουργίας τους.

Τα συνεργεία δουλεύουν ασταμάτητα και τα Σαββατοκύριακα για να μην χαθεί άλλη μέρα.

 

To ερχόμενο Σάββατο θα πρέπει όλοι να βρεθούμε στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και να στηρίξουμε την Ένωση στον κρίσιμο αγώνα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ένα  ακόμα βήμα έμεινε για την σωτηρία.

Με περισσότερους από 300 πυραύλους και drones επιτέθηκε το Ιράν στο Ισραήλ με τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας να αποτρέπουν τα χτυπήματα με επιτυχημένες αναχαιτίσεις ακόμη και στο διάστημα.

Ίσως και για αυτό το Ιράν να θέλει να μην δώσει συνέχεια σε αυτό το επεισόδιο που δημιουργεί πάντως συνθήκες μιας γενικότερης σύρραξης.

 

Δηλαδή δεν μας έφτανε το «πλατς» από την συνέντευξη του Καρβέλα στην Μεγάλη Εικόνα και στην Νίκη Λυμπεράκη θέλαμε και δεύτερο.

Πως αλλιώς να εξηγήσουμε την παρουσία του Νίκου Καρβέλα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ;

Έχουμε καταλήξει ότι  τελικά ο Καρβέλας μπορεί να δώσει μία συνέντευξη χωρίς απρόοπτα μόνο στην μούσα του Άννα Βίσση.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης