• 24 Απριλίου 2024,

Οι επόμενες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Ν. Καβάλας

 Οι επόμενες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Ν. Καβάλας

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 8 το πρωί με 10.30 το πρωί στο Δήμο Παγγαίου: Από γηπεδάκια Αμισιανών, περιοχή ΒΙΚΡΕ, Αμισιανά, κατά μήκος της επαρχιακής οδού Καβάλα- Ελευθερούπολη, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, Κοκκινόχωμα (τμήμα πάνω από το δρόμο), είσοδος Ελευθερούπολης από Καβάλα, περιφερειακή οδός Ελευθερούπολης, πέριξ Lidl.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου από 8 έως 10 το πρωί στο Δήμο Παγγαίου: Είσοδος Ελευθερούπολης από Καβάλα, Περιφερειακή οδός Ελευθερούπολης, πέριξ Lidl, η γειτονιά των σχολείων της Ελευθερούπολης, στρατόπεδα Αμβράζη, στρατιωτικός οικισμός

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 1 με 3 το μεσημέρι στο Δήμο Παγγαίου: Μικρής έκτασης διακοπή σε γειτονιά των Αντιφιλίππων.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 8 το πρωί με 1 το μεσημέρι στο Δήμο Καβάλας: Προς Δάτο από περιοχή «πρώην Τσακατάρα», Μικρό Δάτο, Μεγάλο Δάτο,  Βιολογικός Καθαρισμός Δάτου και αντλιοστάσια ευρύτερης περιοχής πλυντηρίων Παναγιωτίδη.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 8.30 το πρωί με 3 το μεσημέρι Δήμος Θάσου όλη η περιοχή της Σκάλας Ποταμιάς.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 8 το πρωί με 1 το μεσημέρι στο Δήμο της Θάσου: Λιμένας από περιοχή Γλυκάδι, εργατικές κατοικίες, περιφερειακός δρόμος Λιμένα, η περιοχή γύρω από τη ΔΕΗ μέχρι και το Ελαιοτριβείο Σωτηρέλη. (Πολλές φορές οι προγραμματισμένες διακοπές δεν γίνονται εξ αιτίας καιρικών συνθηκών ή άλλων θεμάτων του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας. Δυστυχώς η ματαίωση μιας προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος δεν γίνεται γνωστή όταν πρέπει).

Διακοπή νερού στη Νέα Πέραμο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου σήμερα από το πρωί ως το μεσημέρι θα σημειωθεί διακοπή νερού στη Νέα Πέραμο προκειμένου να καθαριστούν οι δεξαμενές ύδρευσης. Ίδια διαδικασία με διακοπή νερού έγινε πρόσφατα και στον Οικισμό Σαράντα στη Νέα Ηρακλείτσα.

 

Διαβάστε επίσης