Οι Καβαλιώτες δεν ξεχνούν τις εκκρεμότητες στην παραλία της Καλαμίτσας

 Οι Καβαλιώτες δεν ξεχνούν τις εκκρεμότητες στην παραλία της Καλαμίτσας

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης το λαϊκό γλέντι που διοργάνωσε στο δάσος της Παναγούδας ο σύλλογος κατοίκων της συνοικίας της Αγίας Παρασκευής. Ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Λυκουρίνος εξομολογήθηκε στα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου ότι τα πράγματα στην εκδήλωση δεν μπορούσαν να γίνουν καλύτερα! Πάρα πολύς κόσμος προσήλθε στην εκδήλωση,  προερχόμενος και από τις άλλες δυτικές συνοικίες της Καβάλας.

Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής δια του δραστήριου συλλόγου τους θα τιμήσουν τον Αλέξανδρο Γιαννίκο που δείχνει διαρκές και έμπρακτο ενδιαφέρον για τη βελτίωση των υποδομών στο δάσος της Παναγούδας.  Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ανακοινώθηκε ότι θα ανακηρυχθεί επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου! Στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου της Αγίας Παρασκευής δεν ξέχασε και την Καλαμίτσα.

Ζήτησε από τον Δήμο Καβάλας να φροντίζει πιο συχνά την Παναγούδα αλλά να ενδιαφερθεί και για την ακτή της Καλαμίτσας,  λύνοντας όλα τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες. Στην εκδήλωση χόρεψε το χορευτικό του συλλόγου των Εβριτών. Ο σύλλογος των Εβριτών το πρωί της Πέμπτης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση και την φιλοξενία που είχε.

Στην εκδήλωση πέρα από τον πολύ κόσμο, λαϊκούς και απλούς ανθρώπους από τις γειτονιές στη δυτική πλευρά της πόλης,  παραβρέθηκε ο δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης ο αντιδήμαρχος Απόστολος Μουμτζάκης αλλά και ο περιφερειακός σύμβουλος Αρχέλαος Γρανάς. Ήταν επίσης και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

 

Διαβάστε επίσης