• 7 Μαΐου 2024,

Όλα έτοιμα για το φεστιβάλ της ΚΝΕ που αρχίζει το βράδυ στο Πάρκο

 Όλα έτοιμα για το φεστιβάλ της ΚΝΕ που αρχίζει το βράδυ στο Πάρκο

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ένα περίπου 24ωρο πριν το φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή, έδωσαν χθες δύο εκπρόσωποι της ΚΝΕ. Συνάντησαν τους δημοσιογράφους στο πάρκο Φαλήρου, εκεί σήμερα και αύριο πραγματοποιείται το καθιερωμένο φεστιβάλ.

Το οποίο μετά από αρκετά χρόνια ξαναγίνεται διήμερο. Ενισχύεται με την παρουσία του Χριστόφορου Ζαραλίκου και το λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Ο Ηλίας Αργυρόπουλος -μέλος  του κεντρικού συμβουλίου της ΚΝΕ- είπε ότι το φεστιβάλ γίνεται κάθε χρόνο εδώ και 45 έτη. Υπενθύμισε τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που έγιναν στο νομό Καβάλας σε Θάσο και Ποδοχώρι. Μίλησε για μεγάλες διοργανώσεις που θα γίνουν το προσεχές διάστημα και σε άλλες πόλεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ο κ. Αργυρόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος ως εκπρόσωπος της ΚΝΕ που το φεστιβάλ γίνεται ακόμη καλύτερο εφέτος. Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που είναι πλούσιο καθώς θα υπάρξουν: Πολιτική ομιλία από τον ίδιο, συναυλία hip hop. Γενικότερα μουσικές εκδηλώσεις για τους νέους. Στέκι για φοιτητές όπου θα συζητηθεί η επέτειος 60 ετών από την κουβανική επανάσταση.

Θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση, θα λειτουργήσει εργατικό και μαθητικό στέκι,  παιδότοπος και έκθεση με θέμα «Με τους αγώνες στα όνειρα, τη δύναμή μας θα χτίσουμε έναν κόσμο ελεύθερο ανοιχτό γεμάτο ελπίδα». Στο χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργεί ταβέρνα και μπαρ.

Διαβάστε επίσης