• 24 Απριλίου 2024,

Οι νέες εγκαταστάσεις των Μηχανουργείων “Τσουλφίδη” στη ΒΙΠΕ Καβάλας (φωτογραφίες)

 Οι νέες εγκαταστάσεις των Μηχανουργείων “Τσουλφίδη” στη ΒΙΠΕ Καβάλας (φωτογραφίες)

Σήμερα επισκέφθηκα για πρώτη φορά από την ολοκλήρωση του, το νέο χώρο των Μηχανουργείων “Τσουλφίδη”, του καρδιακού μου φίλου Μιχάλη και του γιου Γιώργου, ο οποίος εγγυάται το μέλλον της εταιρείας.

Ο Μιχάλης Τσουλφίδης ήταν αυτός που ξεκίνησε την εργασία πριν τέσσερις δεκαετίες από το μηδέν, για να φτάσει σήμερα δικαίως να καμαρώνει για τους κόπους του, έχοντας καταφέρει μέσα από την σκληρή και επίπονη δουλειά του να καθιερωθεί στο χώρο, να ξεπεράσει προ πολλού η φήμη του τα όρια του Νομού Καβάλας και να σχεδιάζει με ακρίβεια  μεγάλες εργασίες, προκειμένου να τον εμπιστεύονται κορυφαίοι κολοσσοί της χώρας μας και να συνεργάζονται μαζί του.

Ο Γιώργος Τσουλφίδης είναι η διάδοχη κατάσταση, που την τελευταία 10ετία έχει αναλάβει και έχει οργανώσει τα Μηχανουργεία “Τσουλφίδη” για την επόμενη ημέρα. Κλείνει τις μεγάλες συμφωνίες,  εξωτερικεύει τις δυνατότητες του εργοστασίου και πασχίζει για το καλύτερο, γνωρίζοντας και εκτιμώντας με πόσο κόπο έφτασε ο πατέρας του την εταιρεία στο σήμερα.

Έχει άλλωστε πλάι του τον καλύτερο δάσκαλο, αλλά και ο ίδιος αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Άξιοι συμπαραστάτες τους ο αδερφός του Μιχάλη, ο Ηλίας, και ο πρώτος ξάδερφος τους Μάκης.

Μαζί τους και αξιόλογα άτομα που κατανοούν την φιλοσοφία και την επόμενη ημέρα της εταιρείας. Στο φίλο-αδερφό μου Μιχάλη και στον αγαπημένο του γιο Γιώργο -τον οποίο εκτιμώ παλαιόθεν- εύχομαι τα καλύτερα στο νέο τους εγχείρημα από βάθους καρδίας.

Η Παναγία μαζί τους.

Μπάμπης Παναγιωτίδης

Διαβάστε επίσης