Οι «Νεφέλες» δεν είναι αυθαίρετο

 Οι «Νεφέλες» δεν είναι αυθαίρετο

Από την πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ κ. Αναστασία Ιωσηφίδου πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:
Κύριε Διευθυντά
Σε χθεσινή αρθρογραφία που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα σας με τον τίτλο «Πολιτικά παιχνίδια πάνω στα συντρίμμια της γέφυρας» και το οποίο υπογράφει ο Θ.Θ. εκτός των άλλων αναφέρεται και σε ιδιοκτησία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και ειδικότερα στο κτήριο των πρώην Νεφελών στην Ραψάνη, το οποίο εμφανίζει ως «αυθαίρετο».
Επειδή οι καιροί είναι «ύποπτοι» και λόγω της συγκυρίας εντός της οποίας ο αρθρογράφος αναφέρεται στο εν λόγω ακίνητο, θα ήθελα να σας ενημερώσω, προκειμένου με την σειρά σας να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας, ότι το κτίριο αυτό διαθέτει την υπ’ αρ. 77/1995 οικοδομική άδεια όπου αναφέρονται και οι απαραίτητες αρχιτεκτονικές , στατικές κλπ. μελέτες και ως εκ τούτου σε καμία περίπτωση βεβαίως δεν είναι αυθαίρετο.
Επιπλέον θα ήθελα να τονίσω ότι με το που αναλάβαμε την διοίκηση της επιχείρησης, θέσαμε ως προτεραιότητα την καταγραφή της περιουσίας της καθώς και την τακτοποίηση οποιασδήποτε εκκρεμότητας που την αφορά . Έτσι σήμερα η επιχείρηση έχει στην διάθεση της, πλήρη καταγραφή της περιουσίας της, έχει τακτοποιήσει κάθε αυθαίρετη κατασκευή και επιπλέον έχει προχωρήσει σε έλεγχο της κατάστασης στην οποία αυτή ευρίσκεται, ενώ όπου ο έλεγχος έδειξε ότι απαιτούνται εργασίες αποκατάστασης, όπως π.χ. στην Δημοτική Αγορά, προχωρήσαμε άμεσα σε αυτές. Άλλωστε εξαιτίας της ως άνω επιμέλειας μας, κατέστη εφικτή αφενός η είσπραξη των ποσών που έλαβε ή πρόκειται να λάβει η επιχείρηση λόγω αποζημίωσης από απαλλοτρίωση ή άλλη αιτία που αφορούσε την ιδιοκτησία της και αφετέρου η μέχρι σήμερα αποτροπή καταστάσεων που βλάπτουν τα συμφέροντα του δήμου μας, όπως π.χ. στην περίπτωση των διοδίων.
Μετά τιμής
Αναστασία Ιωσηφίδου
Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Διαβάστε επίσης