Οι πειρατές της Eurovision !!!

 Οι πειρατές της Eurovision !!!

Μέχρι το Σάββατο της Euroviviosn γνωρίζαμε τους Πειρατές της Καραϊβικής.

Από το Σάββατο και μετά μάθαμε και τους πειρατές της Eurovision τους οποίους και εκπροσώπησε όχι και με τον καλύτερο , όπως αποδείχθηκε τρόπο , η Μαντόνα η οποία μάλλον έχει πάρει την κατιούσα.

Στα 62 της  πλέον χρόνια η Μαντόνα άρχισε να φαλτσάρει και να προκαλεί έντονο προβληματισμό ακόμα και στους πιο φανατικούς της φίλους.

Η Μαντόνα στην εμφάνιση της το βράδυ του Σαββάτου στην Eurovision του Ισραήλ ήταν ένα μαύρο χάλι και απογοήτευσε.

Αυτό βέβαια δεν φάνηκε να προβλημάτισε την ίδια που πήρε το χρήμα το ζεστό για τα δέκα λεπτά που ήταν πάνω στην σκηνή και έφυγε.

Κυρία ήρθε , κυρία έφυγε και πάμε παρακάτω.

Ακόμα και η εμφάνιση της ήταν προβληματική αφού βγήκε πάνω στην σκηνή σαν πρωταγωνίστρια των πειρατών της Καραϊβικής.

Είναι αυτό που λέμε “ δεν της βγήκε τίποτα”.

Τέλος η επίσημη αιτιολογία των εκπροσώπων της  για την απογητευτική αυτή εμφάνιση δεν είναι άλλη από την κακή επιστροφή του ήχου στα ακουστικά της στην διάρκεια της εμφάνισης της που δεν της επέτρεπε να συντονίσει την φωνή της με την μουσική.

Τα λεγόμενα in ear monitors -που φορά για να ακούει την επιστροφή της και να ελέγχει τον ήχο που βγαίνει από το λαιμό της… Όταν τραγουδούσε δε με την χορωδία κούρδιζε καλύτερα αλλά το εχανε ξανά όταν ήταν μόνη της, σαν να μην το ελέγχει… Ο τόνος της ήταν συνήθως χαμηλότερος σα να μη φτάνει την νότα, συχνά τέντωνε τον λαιμό της σαν να ζορίζεται, και βέβαια μέσα σε αυτή την βαριά φορεσιά που έμοιαζε με πανοπλία , το σώμα της δεν ήταν ελεύθερο να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα να μην στηρίζει τον ήχο της από το διάφραγμα…

Πάμε παρακάτω …

 

Ο Ατακάν που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor μίλησε στην Τούρκικη τηλεόραση για την παραμονή του στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου και κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε και στην Κατερίνα Δαλάκα με την οποία μέχρι και την ημέρα που αποχώρησε από το νησί δεν υπήρχε τίποτα το ερωτικό μεταξύ τους.

Αυτή ήταν η αρχική του τοποθέτηση αλλά στην πορεία της συζήτησης παραδέχτηκε οτι θα ήθελε να γίνει κάτι μεταξύ τους και σίγουρα θα περιμένει να βγεί από το παιχνίδι και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία φαίνεται να έχει ένα θέμα με τον Ατακάν.

Τι θέμα είναι αυτό και πως μπορεί να εξελιχθεί θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε.

 

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη πρόβλέψη της ΕΜΥ ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει μία σχετική αστάθεια με ήπια φαινόμενα προς την Παρασκευή και από το μεσημέρι και μετά.

Αυτό είναι πρόβλημα γιατί αν όντως έτσι πάνε τα πράγματα θα έχουμε θέμα με τις δύο ανοιχτές συγκεντρώσεις που θα γίνουν το βράδυ εκείνης της ημέρας.

Είναι της Δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα αλλά και του Βαγγέλη Παππά.

Μακάρι αυτές οι προβλέψεις να μην βγούνε και να γίνουν όλα έτσι όπως έχουν προγραμματιστει.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Όλα θα πάνε καλά και είμαστε σίγουροι οτι τα καλύτερα είναι μπροστά μας και έρχονται.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης