Οι περισσότεροι υποδέχτηκαν την Άνοιξη με κολάν και αθλητικά παπούτσια ….

 Οι περισσότεροι υποδέχτηκαν την Άνοιξη με κολάν και αθλητικά παπούτσια ….

Και στην πόλη της Καβάλας αρκετοί συμπολίτες μας υποδέχτηκαν την Άνοιξη με αθλητικό κολάν και αθλητικά παπούρσια αφού είναι αλήθεια οτι τα τελευταία χρόνια ο αθλητισμός και γενικότερα ένας πιο υγιενός τρόπος ζωής έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και στην καθημερινότητας.

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι εγκαταλείπουν το τσιγάρο και φοράνε τα αθλητικά τους παπούτσια.

Λένε ναι στον αθλητισμό και την άσκηση που  τους δίνει ευεξία καλύτερη ποιότητα ζωής και έναν τρόπο να ξεφεύγουν απο την δύσκολη και πολλές φορές άδικη καθημερινότητα.

Για τον λόγο αυτό και οι συμπολίτες μας που βγαίνουν για να περπατήσουν ή να τρέξουν στους δρόμους της Καβάλας και κυρίως στο παραλιακό μέτωπο της πόλης αυξάνονται συνεχώς.

 

Οι διοργανωτές αυτής της όμορφης εκδήλωσης με τα τραγούδια της χελιδόνας στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης έχουν την διάθεση να απλώσουν αυτή την πολύ ωραία γιορτή στο πλαίσιο της υποδοχής της πρώτης ημέρας της άνοιξης με την συμμετοχή σχολείων.

Πρόκειται για ένα πολύ παλιό έθιμο το οποίο υπάρχει η διάθεση να αναβιώσει και στις μέρες μας με πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων που σε πρώτη φάση βρήκανε ανταπόκριση σε κάποιους τοπικούς συλλόγους.

 

Μπροστά μας υπάρχει ένα ακόμα πολύ ωραίο τριήμερο το οποίο ομολογώ οτι προέκυψε απο το πουθενά αφού μόλις προχθές μάθαμε και και η αργία της 25ης του Μάρτη πέφτει Δευτέρα.

Τελικά αυτός ο Μάρτης είναι πράγματι εορταστικός και ξεκούραστος.

Ειδικά για τα παιδιά είναι απόλαυση.

Μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έρχεται η 25η του Μάρτη που σημαίνει αργία χθες Παρασκευή για την καθιερωμένη γιορτή , Δευτέρα παρέλαση και σχολείο καλή Τρίτη.

Αυτά είναι τα λεγόμενα γούστα για μικρούς και μεγάλους.

Αυτά τα τριήμερα με καιρικές συνθήκες ανοιξιάτικες στην κυριολεξία μας απογειώνουν.

 

Η Σπυροπούλου είναι στο Μαϊάμι , ανεβάζει φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram απο τις παραλίες τις οποίες επισκέπεται και απο κάτω οι χρήστες της βάζουν χέρι για τα παραπανίσια κιλά.

Οχι θα πρέπει να χάσεις κανά κιλό , όχι μην χρησιμοποιείς τόσο Fhotoshop και διάφορες άλλες κακιούλες.

Ρε μην ζηλεύετε.

Ακόμα και με αυτά τα παραπανίσια κι.λά το κορίτσι είναι Μαϊάμι.

Αντί να της στείλετε καμμιά ευχή να περνάει καλά το ρίξατε στις παρατηρήσεις και την γκρίνια

 

Ο 87χρονος πρώην αντιπτέραρχος δεν άντεξε πήρε το όπλο και πυροβόλησε την Βουλγάρα την οποία είχε προσλάβει να προσέχει την κατάκοιτη γυναίκα του και όταν αυτή πέθανε τότε την παντρεύτηκε , την Βουλγάρα.

Και προχθές ….. την σκότωσε και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Ετσι απλά χωρίς πολλά – πολλά.

Καλημέρα σας και …

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης