• 16 Απριλίου 2024,

Οι πολίτες διαμαρτύρονται

 Οι πολίτες διαμαρτύρονται

Δύο καταγγελίες διαμαρτυρίες διατύπωσαν προς την Πρωινή χθες ισάριθμοι συμπολίτες. Η πρώτη σχετίζεται με τη  μεταφορά μαθητών από το Χαλκερό στα σχολεία της Νέας Καρβάλης.

Σύμφωνα με γονέα το λεωφορείο φέτος φτάνει στο Χαλκερό τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα με αποτέλεσμα οι μαθητές να μεταφέρονται από το Χαλκερό στα σχολεία της Νέας Καρβάλης αρκετά πριν χτυπήσει το κουδούνι για το μάθημα. Ο γονέας ισχυρίστηκε ότι πέρυσι η μεταφορά γίνονταν με άριστο τρόπο, το λεωφορείο ξεκινούσε από το Χαλκερό πέντε λεπτά πριν από τις 8 κι έφτανε στα σχολεία λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι. Φέτος τα δεδομένα άλλαξαν.

Οι μαθητές ισχυρίζεται φτάνουν στο σχολείο και περιμένουν σε αυτό αρκετή ώρα μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα. Τονίζει επίσης ότι η διαδικασία της αναχώρησης γίνεται νωρίτερα με αποτέλεσμα τα παιδιά να ξυπνούν για το σχολείο πολύ νωρίς κάθε πρωί. Όπως είπε ζήτησε να επανέλθει το περσινό ωράριο αλλά το ΚΤΕΛ του απάντησε αρνητικά.

Η  δεύτερη διαμαρτυρία αφορά Θέμα αρμοδιότητας της ΔΕΥΑΚ. Συμπολίτης αναφέρει ότι εδώ και δύο μήνες υπάρχει διαρροή του δικτύου ύδρευσης και τα νερά τρέχουν στο δρόμο και κάτω από αυτόν. Το περιστατικό γίνεται στη διασταύρωση των οδών Ομήρου και Εφέσου. Σχετικά κοντά στο κέντρο. «Τηλεφωνήσαμε αρκετές φορές και ζητήσαμε να λυθεί το πρόβλημα. Μας είπαν καλά αλλά δεν έκαναν τίποτα» είπε στην εφημερίδα μας ο ίδιος συμπολίτης.

Διαβάστε επίσης