«Οι πολίτες του Δήμου Παγγαίου αναγνωρίζουν το έργο μας»

 «Οι πολίτες του Δήμου Παγγαίου αναγνωρίζουν το έργο μας»

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε χθες το πρωί ο Φίλιππος Αναστασιάδης, δήμαρχος Παγγαίου και υποψήφιος Δήμαρχος Παγγαίου στις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτώβρη.

Σχολίασε σύμφωνα με την εμπειρία που διαθέτει, την προεκλογική περίοδο. Την προεκλογική συζήτηση. Κι επέμενε στο έργο που έγινε από τη διοίκηση του όλη την προηγούμενη 4ετια. Ως επόμενες του προτεραιότητες στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές, ο κ. Αναστασιάδης μνημόνευσε δύο θέματα. Να ολοκληρωθεί όπως είπε η αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου του Ακροποτάμου και η κατασκευή κολυμβητηρίου. Που όπως είπε θα πρέπει λειτουργικά να είναι βιώσιμο.

Για τους πολίτες του Δήμου Παγγαίου ο κ. Αναστασιάδης μεταξύ άλλων είπε:

«Ο κόσμος είναι ώριμος. Ξέρει τι έγινε. Ξέρει και να επιλέγει. Οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο μας». Στη συνέχεια παρατήρησε ότι ο Δήμος Παγγαίου είναι ένας δήμος έντονα αναπτυσσόμενος. Αναφέρθηκε αρκετά αναλυτικά στα έργα των υποδομών. Έργα που δεν φαίνονται.

Όμως είπε ότι έγιναν, συνεχίζονται κι είναι πολύ σημαντικά. Ειδική αναφορά έκανε στα έργα των ασφαλτοστρώσεων που γίνονται ακόμη και σήμερα. «Κι ας λένε ότι είναι προεκλογικά» πρόσθεσε. Για τα τουριστικά του Δήμου Παγγαίου αναφέρθηκε σε ότι έχει ξεκινήσει, ότι έχει μελετηθεί σχετικά με την αξιοποίηση του όρους Παγγαίο.

Σημείωσε: «Αποδείχθηκε ότι η υγειονομική κρίση μας έκανε καλό. ‘Ηρθαν τουρίστες μαζικά μετά το τέλος της και συνεχίζουν να έρχονται». Ο κ. Αναστασιάδης μίλησε θετικά για τους επαγγελματίες του τουρισμού. Όπως σημείωσε προσφέρουν άριστες υπηρεσίες με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να ξανάρχονται και μάλιστα μαζί με φίλους τους. Με νέους επισκέπτες.

Διαβάστε επίσης