• 19 Μαΐου 2024,

Οι πρώτες εικόνες ηλεκτρικής δραστηριότητας από την κακοκαιρία στην Καβάλα

 Οι πρώτες εικόνες ηλεκτρικής δραστηριότητας από την κακοκαιρία στην Καβάλα

Όπως αναμενόταν οι νυχτερινές ώρες – ξημέρωμα του Σαββάτου αποτέλεσαν την κορύφωση της κακοκαιρίας που επηρεάζει την περιοχή μας.

Είχε σημειωθεί στην προχθεσινή μας πρόγνωση ότι τα φαινόμενα θα είχαν πιο τοπικό και λιγότερο έντονο και διαρκή χαρακτήρα σε σχέση με την κακοκαιρία «Genesis». Όμως, όπως είχαμε τονίσει σε περιοχές γύρω από το Παγγαίο, στο νότιο κομμάτι του νομού (από την πόλη και δυτικότερα), στο δυτικό τμήμα της Θάσου και στα υπόλοιπα ορεινά υπήρχε υψηλή πιθανότητα για διαρκή και πρόσκαιρα έντονα φαινόμενα.

Αυτό επιβεβαιώθηκε πλήρως αφού οι περιοχές αυτές βρέθηκαν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας καταγράφοντας μεγάλα ύψη βροχόπτωσης κατά τις νυχτερινές ώρες (περαιτέρω ανάλυση και στοιχεία θα αναρτηθούν αύριο).

Στις παραπάνω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ορισμένα στιγμιότυπα από την πόλη της Καβάλας κατά την διάρκεια της ηλεκτρικής δραστηριότητας το ξημέρωμα του Σαββάτου! Τέλος, για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες μπορείτε να διαβάσετε περαιτέρω πληροφορίες εδώ: https://bit.ly/3NPfCSN.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.meteokav.gr για οτιδήποτε νεότερο προκύψει.

Διαβάστε επίσης