Οι «ψυχικοί» και η Καλαμίτσα: Κείμενο του Χρήστου Ποτόλια

 Οι «ψυχικοί» και η Καλαμίτσα: Κείμενο του Χρήστου Ποτόλια

Όσο και να κοκορομαχούν οι «ψυχικοί» (γαϊδούρια, με το συμπάθιο για τα τετράποδα), με τα δικολαβικά τους, τα νομικίστικα, τις ερωτήσεις και απαντήσεις τους, πολλαπλών επιλογών ή όχι, τις δικαστικές προσφυγές κτλ, ένα είναι σίγουρο, «μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα».

Το γνωρίζει πολύ καλά οι Καβαλιώτικος λαός, ότι με όποια λύση των «ψυχικών», αργά ή γρήγορα, είτε άμεσα (με εισιτήριο εισόδου), είτε έμμεσα (δημοτική φορολογία), θα βρεθεί μπροστά στο ταμείο για να πληρώσει και για αυτό το ελάχιστο που δικαιούται, αφού τις διακοπές τις βλέπει με το κιάλι, ένα δωρεάν αξιοπρεπές μπάνιο δηλαδή….

Γνωρίζει πλέον και ο πιο ανυποψίαστος ότι όταν ακούει «αξιοποίηση!», «εκμετάλλευση!»,  «επιχειρηματικότητα!», αργά η γρήγορα του έρχεται η λυπητερή…

Δε θα μας φάτε την ψυχή “ψυχικοί” που σας έπιασε ο πόνος για την Καλαμίτσα, η οποία έφτασε σε αυτή την κατάσταση αφού τα κόμματά σας, οι Δήμαρχοι σας, οι Νομάρχες και Περιφερειάρχες σας, έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για την απαξίωση της και το ξεπούλημα της τελικά, γιατί περί αυτού πρόκειται.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ: Ένας είναι ο ιδιοκτήτης της Καλαμίτσας, σε αυτόν ανήκει και αυτός πρέπει να τη γεύεται, ΕΙΝΑΙ ο Καβαλιώτικος λαός και αυτός θα βάλει κάθε κατεργάρη στο πάγκο του. Τότε δε θα βρίσκετε πουθενά καλαμι(τσ)ά για να κρυφτείτε…. 

Καβάλα, 02-06-2022

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Διαβάστε επίσης