Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου Καβάλας στο Facebook

 Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου Καβάλας στο Facebook

Πριν από έναν περίπου μήνα οι δυο σχολικές επιτροπές του Δήμου Καβάλας συνεργάστηκαν προκειμένου να έχουν κοινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα κοινή ιστοσελίδα στο Facebook.

Με τίτλο «Ενιαία Σχολική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας». Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουν καλύτερη επικοινωνία και στενότερη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους. Με τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς των μαθητών.

Η ιστοσελίδα είναι λειτουργική, ευχάριστη και ενημερώνεται σε πολύ συχνή βάση. Το επόμενο διάστημα οι σχολικές επιτροπές θα κινηθούν και πάλι μαζί προκειμένου να αποκτήσουν παρουσία και στο διαδίκτυο.

Μια επίσημη ιστοσελίδα όπου θα υπάρχουν όλα τα στοιχεία των σχολικών επιτροπών και φυσικά τα νέα που αυτές παρουσιάζουν. Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου Καβάλας είναι κοντά στα σχολεία όλων των βαθμίδων, πολύ περισσότερο τώρα που είμαστε στην αρχή ενός δύσκολου και διαφορετικού ξεκινήματος για την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022. Οι δύο πρόεδροι των σχολικών επιτροπών έχουν καθημερινή συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων και έτσι λύνονται προβλήματα.

Πολλές φορές από τους ίδιους τους διευθυντές των σχολείων. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι διοικήσεις σήμερα των σχολικών επιτροπών σε συνεργασία και συνεννόηση και με τη διοίκηση του Δήμου, διαθέτουν ένα μικρό «πορτοφόλι» για κάθε σχολείο. Το οποίο μπορεί και διαχειρίζεται ο κάθε διευθυντής.

Από τη σελίδα των σχολικών επιτροπών στο Facebook ξεχωρίζουμε δύο πρόσφατες ανακοινώσεις. Τις υπογράφουν οι δύο πρόεδροι των σχολικών επιτροπών:

Η Ενιαία Σχολική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας εκφράζει τα συλλυπητήρια της, για τον άδικο χαμό της Μαρίας Φραντζεσκάκη που διετέλεσε στο παρελθόν, πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής. Η είδηση του θανάτου της, μας γεμίζει θλίψη διότι ήταν αναπόσπαστο κομμάτι προσφοράς, και συνεργασίας του ΝΠ. Με αμέριστη αγάπη, όλο το προσωπικό την αποχαιρετά. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια για την απώλεια. Οι Πρόεδροι Χατζηφραντζη Ανθή – Μαρκάκη Αικατερίνη.

*Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Σκλαβενίτης και τον Διευθυντή του καταστήματος Καβάλας κ. Αθανάσιο Αξυπόλητο για την ευγενική χορηγία των 300 €. Τα χρήματα θα διατεθούν για αγορές απαραίτητων ειδών για τα νηπιαγωγεία του δήμου μας.

Διαβάστε επίσης