Οι σεισμοί στην Κωνσταντινούπολη απειλούν την Αγιά Σοφιά

 Οι σεισμοί στην Κωνσταντινούπολη απειλούν την Αγιά Σοφιά

Το ρήγμα που έδωσε πρόσφατα τον σεισμό των 5 περίπου ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη δεν έχει καμία σχέση , σύμφωνα με τον καθηγητή  Γεωολογίας  Ευθύμη Λέκκα , με το ρήγμα της Ανατολίας που όσο δεν εκτονώνεται τόσο μεγαλύτερο σεισμό θα δώσει κάποια στιγμή.

Μάλιστα ο καθηγητής σπεύδει να μας προειδοποιήσει ότι ένας μεγάλος μελλοντικός σεισμός από αυτό το συγκεκριμένο ρήγμα θα απειλήσει την ύπαρξη της Αγιάς Σοφιάς.

Έτσι και αλλιώς αυτό το ιστορικό μνημείο που κουβαλά 1.500 χρόνια ιστορίας έχει αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια διάλυσης με κομμάτια της οροφής να πέφτουν.

Έχουν εκφράσει την άποψη πάρα πολλοί μηχανικοί και ειδικοί στην Κωνσταντινούπολη ότι το μνημείο πρέπει να κλείσει για αρκετά χρόνια προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης.

Μέχρι στιγμής αυτοί τα λένε και οι ίδιοι τα ακούνε.

 

Και ξαφνικά άρχισαν όλοι να ψάχνουν να βρούνε ποια είναι η νέα σύντροφος του ηθοποιού Γιάννη Στάνγκογλου που είναι παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής.

Αφού τα έχουμε λύσει όλα τα  άλλα προβλήματα ας ασχοληθούμε και με τη νέα σύντροφο του Στάνγκογλου.

Πάντως για να βοηθήσουμε αυτή την έρευνα σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι ούτε η Φαίη Σκορδά (σύμφωνα με δηλώσεις της ) αλλά ούτε και η Κατερίνα Καινούργιου αφού δεν είναι ο τύπος της.

 

Η «νέα αριστερά» είναι το νέο κόμμα των 11 βουλευτούν που αποχωρήσανε από τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη και δημιουργήσανε το δικό τους το οποίο ευελπιστεί να καλύψει το κενό ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα προχθές στην διάρκεια ειδικής εκδήλωσης έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του νέου αυτού κόμματος.

 

Να έχετε υπόψη σας ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Κάρλος Καρβαλιάρ μπορεί να είναι χειρότερος από αυτόν που φεύγει.

Το βιογραφικό του ως προπονητής δεν λέει και κάτι .

 

Επίθεσης αισιοδοξίας από την πλευρά του Κασσελάκη που δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές πάει για την ολική ανατροπή με νίκη !

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες  …

 

Τελικά εμάς φαίνεται ότι θα μας επηρεάσει το δεύτερο καιρικό φαινόμενο και για τον λόγο αυτό η αυριανή Παρασκευή θα είναι βροχερή.

 

Αυτό πάλι με τον Σάββα τον Γκέντσογλου που φέρεται από δημοσιεύματα ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης ότι πάει Άγιο Δομίνικο για το νέο Survivor μας φαίνεται λίγο υπερβολικό.

Δεν θα είχε ενημερώσει την ομάδα αν υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο ;

 

Και ένα τελευταίο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου διέψευσε ότι είναι η νέα σύντροφος του ηθοποιού Στάνγκογλου.

Αν σας ενδιαφέρει…

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης