• 25 Απριλίου 2024,

Οι συνέπειες της βροχής αύξησαν τα παράπονα για τις αποκαταστάσεις στο έργο του φυσικού αερίου

 Οι συνέπειες της βροχής αύξησαν τα παράπονα για τις αποκαταστάσεις στο έργο του φυσικού αερίου

Η βροχή της Τρίτης (28/2) δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στους σκαμμένους δρόμους εντός της πόλης.

Κυρίως σε αυτούς όπου εκτελέστηκε το έργο της κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου. Είναι δρόμοι στο κέντρο και στον Άη Γιάννη όπου δεν έγινε ασφαλτόστρωση και πλήρης αποκατάσταση. Μάλιστα στη συμβολή των οδών Δαγκλή και Φ. Εταιρίας φέρεται να υποχώρησε πρόσφατη άσφαλτος με αποτέλεσμα να υπήρξε πρόβλημα σε διερχόμενο όχημα.

Νωρίς χθες το πρωί και μετά τις διαμαρτυρίες που ανέκυψαν, και λόγω του κινδύνου που υπήρχε, μπήκε χώμα στο επίμαχο σημείο (φωτογραφία). Μια ακόμη προσωρινή λύση. Χθες το πρωί δυστυχώς δεν άρχισαν οι αποκαταστάσεις τόσο στην οδό Φιλίππου όσο και στην οδό Βενιζέλου.

Η διασταύρωση 7ης Μεραρχίας με Κομνηνών είναι πολύ επικίνδυνη λόγω χωμάτων, χαλικιών κτλ. Εκεί έχουν «σταθμεύσει» μηχανήματα και άλλα υλικά έργου, εμποδίζουν την ορατότητα και την κίνηση των οχημάτων που από την Κομνηνών έχουν κατεύθυνση την 7ης Μεραρχίας.

Χθες το έργο του φυσικού αερίου συνεχίστηκε από την οδό Σκρα στην οδό Κομνηνών, προς την οδό Ρωμανού. Ο δρόμος ήταν κλειστός και χωρίς σταθμευμένα οχήματα. Ίδιο έργο έγινε στην 7ης Μεραρχίας από Αλαμάνας προς Πυθαγόρα.

Πότε όμως θα γίνουν οι περιβόητες αποκαταστάσεις; Ούτε χθες άρχισαν. Και χθες, σε αντίθεση με την Τρίτη, δεν έβρεχε στην Καβάλα. Ας ελπίσουμε οι απαραίτητες αποκαταστάσεις να γίνουν από σήμερα. Επιβάλλεται.

Διαβάστε επίσης