• 26 Απριλίου 2024,

ΩΚΕΑΝΙΔΑ : Δοκάρι και έξω !!!

 ΩΚΕΑΝΙΔΑ :  Δοκάρι και έξω !!!

Πέρασε και δεν ακούμπησε η ΩΚΕΑΝΙΔΑ απο την Καβάλα αφού την βγάλαμε με λίγο κρύο και σχεδόν καθόλου χιόνι.

Έριξε πέντε νιφάδες το πρωί του Σαββάτου και τελείωσε το πανηγύρι πριν ακόμα ξεκινήσει.

Δεν ήταν όμως σε όλη την Ελλάδα έτσι τα πράγματα αφού και πιο κοντά σε εμάς αλλά και πιο μακριά , στη Νότια Ελλάδα η ΩΚΕΑΝΙΔΑ έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Είμαστε τυχεροί (για άλλη μια φορά) και είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε πίσω μας και αυτό το τελευταίο, εκτός απροόπτου, καιρικό φαινόμενο για φέτος τον χειμώνα που είχε πολλά συστήματα βαριά τα οποία όμως και αντιμετωπίσαμε με επιτυχία.

Στην γειτονική Ξάνθη μέχρι και το Ξάνθη – Λεβαδειάκός στα Πηγάδια διεκόπη γιατί ο αέρας που φυσούσε ακόμα λίγο και θα σήκωνε και τους παίκτες.

Σωστά ο διαιτητής της αναμέτρησης το διέκοψε για χθες Κυριακή την ίδια ώρα.

Στην Βλάστη της Κοζάνης το θερμόμετρο έδειξε μέχρι και -10 βαθμούς και οι άνθρωποι εκεί στην περιοχή τα παίξανε απο την μανία της ΩΚΕΑΝΙΔΑΣ.

Για αυτό σας λέω οτι εμείς δεν θα πρέπει να μιλάμε καθόλου.

Για την Καβάλα η ΩΚΕΑΝΙΔΑ ήταν μία συνήθης χειμερινή κατάσταση.

Αφήστε που αυτή την φορά ,αν είχαμε χιονοπτώσεις είχαμε και δύο εκχιονιστικά τα οποία παραλάβαμε την Πέμπτη που μας πέρασε και ήταν έτοιμα να πέσουν στην μάχη κατά του χιονιά που όμως δεν ήρθε ποτέ.

Από σήμερα Δευτέρα η κατάσταση αρχίσει να βλετιώνεται , η ΩΚΕΑΝΙΔΑ να αναχωρεί και στο βάθος να έρχονται 17άρια.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα έχει καμμία σχέση με αυτό που μόλις πέρασε.

Είμαστε έτοιμοι να πάμε παρακάτω και να είστε σίγουροι οτι παρακάτω έχουμε τα καλύτερα.

 

Κρίμα για τον Μανωλά της Ρόμα της τραυματίστηκε στο 77’ λεπτό της αναμέτρησης με την Φροζινόνε και αποχώρησε με φορείο.

Το χτύπημα είναι στον αστράγαλο και είναι μάλλον σοβαρό.

Κρίμα γιατί η καριέρα του Μανωλά ήταν σε ανοδική πορεία.

Μακάρι οι εξετάσεις που θα γίνουν να διαψεύσουν τους αρχικούς φόβους.

 

Χαμός με το βιβλίο του Ντάνου , κατά κόσμον , Γιώργο Αγγελόπουλου νικητή του Survivor No1 που κυκλοφόρησε και στην παρουσιάση του έγινε χαμός.

Μάλιστα στο τέλος της εκδήλωσης αρκετός κόσμος περίμενε στην ουρά για να πάρει την υπογραφή του δημοφιλή Ντάνου που κάνει πλέον καριέρα και στην υποκριτική.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αρνήθηκε την πρόταση του Τούρκου μεγιστάνα και παραγωγού και του Survivor No3 να μπει στο παιχνίδι και να ενισχύσει την ομάδα των ελλήνων.

Η ίδια περίπου πρόταση έγινε και στην Κατερίνα την Δαλάκα η οποία όμως δεν αρνήθηκε όπως ο Ντάνος αφού δεν έχει κάποιες άλλες υποχρεώσεις και έχει μπεί ήδη στο παιχνίδι.

Ο Τούρκος παραγωγός του συγκεκριμένου παιχνιδιού δίνει τα ρέστα του προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης που είναι και φέτος πολύ χαμηλά.

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε οτι η επιτυχία του Survivor No1 ήταν μεγάλη λόγω της επιλογής των παικτών που ήταν άνθρωποι της καθημερινότητας και της διπλανής πόρτας οι περισσότεροι και μπορούσε το τηλεοπτικό κοινό να ταυτιστεί πιο εύκολα μαζί τους.

Απο την στιγμή που άρχισαν να επιλέγονται μοντέλα με κορμιά φέτες το τηλεοπτικό κοινό άρχισε να απομακρύνεται γιατί αυτό που έβλεπε απείχε πολύ απο τα δικά του στάνταρ.

Τώρα οτι και να κάνει ο Τούρκος μεγιστάνας δεν θα καταφέρει και πολλά πράγματα.

Πάντως αυτή την περίοδο στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται και η Χριστίνα Μπόμπα η οποία πήγε στο νησί για να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της και παρουσιαστή του παιχνιδιού.

 

Σωστά οι διοργανωτές της ΑΛΦΑΒΗΤΟΠΑΡΕΛΑΣΗΣ την ανέβαλαν για την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου αφού οι 2 βαθμοί της χθεσινής Κυριακής θα ζορίζανε και τα παιδιά που θα παίρνανε μέρος αλλά και τον κόσμο που θα κατέβαινε για να την παρακολουθήσει.

Την ερχόμενη Κυριακή ο καιρός θα είναι σαφώς καλύτερος και οι θερμοκρασίες ιδανικές για την παρέλαση αυτή.

Αν γινόταν χθες θα την αδικούσαμε και θα ήταν κρίμα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχουμε μια καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ  !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης