Όλα καλά θα πάνε με την αγορά …

 Όλα καλά θα πάνε με την αγορά …

Υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα πάει καλά και το άνοιγμα της αγοράς και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν  Γυμνάσια – Λύκεια αλλά και η απελευθέρωση στις μετακινήσεις από Νομό σε Νομό.

Υπάρχει η αισιοδοξία ότι αυτή την φορά δεν θα υπάρχει πισωγύρισμα και θα πάμε οριστικά μπροστά και παρακάτω.

Ακόμα και οι επιδημιολόγοι και μέλη της επιτροπής  κατά του κορωνοϊού  βλέπουν ότι η επιδημιολογική εικόνα της χώρας παραμένει ικανοποιητική και φαίνεται να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης.

Αν όλα πάνε καλά σύντομα θα ανοίξει και η εστίαση έστω και σε εξωτερικούς  χώρους προσωρινά.

Υπάρχει γενικότερα η βούληση από όλους να μπούμε σε φάση πλήρους δράσης  τηρώντας τα γνωστά μέτρα και κυρίως φορώντας την προστατευτική μάσκα που αποδείχτηκε ότι κάνει δουλειά και μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτόμαστε και να περιμένουμε τα καλύτερα.

Μέχρι να κάνουν δουλειά οι εμβολιασμοί μάσκες παντού για να μπορούμε να πηγαίνουμε παντού !

 

Τελικά το μόνο που άφησε πίσω του ο «Λέανδρος» όσο αφορά την δική μας Περιφέρεια ήταν το τσουχτερό κρύο το οποίο εδώ που τα λέμε είναι και φυσιολογικό για την εποχή που διανύουμε.

Τι επόμενες ημέρες  ο καιρός φαίνεται ότι βελτιώνεται και περιμένουμε το επόμενο κύμα κακοκαιρίας που θα ξεκινάει από το γράμμα Μ.

Εγώ πάντως αν ήμουνα μέσα στην ομάδα που δίνουν τα ονόματα στα διάφορα καιρικά φαινόμενα που μας απασχολούν κατά καιρούς θα πρότεινα για το επόμενο το όνομα Μανόλο !

Όπως  Μανόλο  Χιμένεθ  …

 

Μου κάνει εντύπωση που σε μία περίοδο καραντίνας και τα περισσότερα κανάλια αν και γνωρίζουν ότι ο περισσότερος κόσμος είναι μπροστά στην τηλεόραση και περιμένει να δει μία καλή ταινία για να ξεχαστεί μας έχουν τρελάνει στις επαναλήψεις.

Αυτή την περίοδο έχουμε δει από τον «ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ» 15 χρόνια πίσω μέχρι το “PERL XARBOR” 20 χρόνια πίσω.

Φαντάζομαι ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πάμε  βουρ  για «ΤΙΤΑΝΙΚΟ» με τον Λεονάρντο Ντικάμπριο  μόλις έχει τελειώσει το Γυμνάσιο.

Αντί να φορτσάρουν και να μας κρατήσουν ζεστούς αντίθετα με τις επιλογές τους μας ξενερώνουν και καταλήγουμε στo National Geographic   με τα ντοκιμαντέρ  για τα λιοντάρια της Αφρικής.

 

Εντύπωση προκαλούν τα λόγια των γονιών των δύο παιδιών που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη του Μετρό.

Κάποια στιγμή ο πατέρας είπε στους δημοσιογράφους : « Τα παιδιά μου τα γνωρίζουν όλοι στην γειτονιά που μένουμε , πρόκειται για δύο διαμάντια !»

Φαντάζετε τι θα του κάνανε του σταθμάρχη αν δεν ήταν «διαμάντια».

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά  να έχετε το νου σας , να φοράτε μάσκες και να κρατάτε αποστάσεις  για να αποφύγουμε τα πισωγυρίσματα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης