• 20 Απριλίου 2024,

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν …

 Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν …

Καλοκαιρινή αυτή η εβδομάδα

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αυτή η εβδομάδα θα είναι καλοκαιρινή με το θερμόμετρο τις θερμές ώρες της ημέρας να σκαρφαλώνει και πάλι στους 30 βαθμούς κελσίου.

Αν και η ζημιά έγινε αφού οι Φθινοπωρινές ημέρες της περασμένης εβδομάδας αναγκάσανε αρκετούς τουρίστες να αναχωρήσουν από Καβάλα και Θάσο πριν την ώρα τους, δεν μας χαλάει καθόλου ένα τέτοιο σκηνικό.

Αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε τα καλύτερα μπάνια αφού πλέον η θάλασσα είναι «κρύσταλλο» χωρίς να έχει πέσει η θερμοκρασία της.

 

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν το τελευταίο που είχε τόσο κόσμο εκτός ορίων πόλης.

Για άλλη μια φορά αρκετοί επιλέξανε τη  Νέα Ηρακλείτσα και τη Νέα Πέραμο για μερικές τελευταίες καλοκαιρινές «τζούρες».

Άλλωστε αυτό  ήταν και το τελευταίο Σαββατοκύριακο χωρίς υποχρεώσεις αφού από προχθές Δευτέρα ανοίξανε τα σχολεία και τα παιδιά ξεκινήσανε τα φροντιστήρια.

Άρχισε δηλαδή το γνωστό « πέρα – δώθε» για τους γονείς των μικρών τέκνων.

 

Ο Μητσοτάκης για άλλη μια φορά επανέλαβε από το βήμα της 85ης  ΔΕΘ ότι δεν πρόκειται να ξανακλείσει η οικονομία και η κοινωνία λόγω κορονοϊού.

Τα λεφτά τελειώσανε και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Πλέον τα περισσότερα lockdown θα αφορούν τους ανεμβολίαστους που παραμένουν στα κάγκελα  και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν βήμα πίσω.

Πλέον είναι πιο εύκολο να πείσεις μία αρκούδα να σταματήσει να κάνει την ανάγκη της στο δάσος παρά έναν αρνητή να εμβολιαστεί.

 

Δύσκολες  ώρες για την Ιωάννα Μαλέσκου αφού η εκπομπή της “Love it” από την συχνότητα του ΣΚΑΪ κάνει πολύ χαμηλές πτήσεις όσο αφορά την τηλεθέαση και υπάρχει η περίπτωση ακόμα και να κοπεί !

Το έχουμε φωνάξει , το έχουμε γράψει και το ξαναγράφουμε ότι η Ιωάννα θα μπορούσε να κάνει φοβερή καριέρα ως μοντέλο.

Κακώς προτίμησε να γίνει τηλεπαρουσιάστρια.

Θεωρήθηκε κάποια στιγμή ως η νέα Μενεγάκη αλλά αποδείχθηκε πολύ λίγη για τον ρόλο αυτό.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες Μενεγάκη δεν γίνεσαι , ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ !!!

 

Αυτό το κεντρικό σύνθημα που συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην 85η ΔΕΘ « Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» μου θύμισε λίγο την εποχή του  Κώστα Σημίτη.

Τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο Σημίτης για την Ελλάδα στην διάρκεια της πρώτης του θητείας ως πρωθυπουργός της χώρας.

 

Τελικά οι πιο ύποπτες κοινωνικές εκδηλώσεις για την διασπορά του κορονοϊού είναι οι γάμοι και κυρίως οι γαμήλιες εκδηλώσεις που ακολουθούν και δεν τηρείται (πάνω στο κέφι) κανένα μέτρο προστασίας.

Πάρα πολλοί συμπολίτες μας και εδώ στην Καβάλα δέχτηκαν αυτή την ανεπιθύμητη επίσκεψη του ιού μετά από ένα γαμήλιο γλέντι στο οποίο ήταν παρόντες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης