• 19 Απριλίου 2024,

Όλη η εβδομάδα είναι του φεστιβάλ COSMOPOLIS

 Όλη η εβδομάδα είναι του φεστιβάλ COSMOPOLIS

Όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι περισσότεροι υπηρεσιακοί παράγοντες, βρίσκονται από χθες το πρωί στην οδό Θεοδώρου Πουλίδου και γενικότερα στη συνοικία της Παναγίας. Το COSMOPOLIS για τους εργαζόμενους του δήμου και για τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ άρχισε ήδη από χθες, αν κι επισήμως οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν το απόγευμα της Πέμπτης.

Είμαστε πανέτοιμοι, δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, για το COSMOPOLIS που ήδη συζητιέται για πολλούς και διάφορους λόγους. Το φετινό φεστιβάλ ξεχωρίζει για τις συναυλίες του και για τις περισσότερες φετινές δράσεις. Η κ. Ιωσηφίδου εξήγησε ότι χθες αναμένονταν στην Καβάλα η πρώτη ξένη αποστολή προερχόμενη από την Ινδία. Ευχαρίστησε του 150 εθελοντές που στηρίζουν τη διοργάνωση. Δήλωσε μάλιστα ότι κάποιοι έβαλαν ακόμη και μέσο προκειμένου να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των εθελοντών.

Η Αναστασία Ιωσηφίδου θύμισε ότι η κεντρική ιδέα του φεστιβάλ παραμένει ίδια, ωστόσο η φετινή διαφορά εστιάζεται στις συναυλίες. Με παγκόσμια ονόματα επί σκηνής και τον Ηλία Μαμαλάκη να συνεχίζει τη δραστηριότητα της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ για την προώθηση της τοπικής κουζίνας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της προέδρου όλο το προσωπικό της δημοτικής επιχείρησης εμπλέκεται στο φετινό COSMOPOLIS, ενώ προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας και αντιδήμαρχοι βρισκόταν χθες στην οδό Θ. Πουλίδου ώστε να παρακολουθήσουν την έναρξη των εργασιών που φέτος άρχισαν νωρίτερα, έτσι δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν ακόμη και σήμερα.

Διαβάστε επίσης