Όλη η Γ` Εθνική με παίκτες που πέρασαν από το νομό Καβάλας

 Όλη η Γ` Εθνική με παίκτες που πέρασαν από το νομό Καβάλας

Σε όλη την Ελλάδα και στους ομίλους της Γ` Εθνικής αγωνίστηκαν παίκτες που πριν από λίγο καιρό φόρεσαν τη φανέλα του ΑΟΚ αλλά και των άλλων ομάδων της Γ` Εθνικής.  Μάλιστα σχεδόν όλοι ξεκίνησαν βασικοί την Κυριακή που μας πέρασε στις ομάδες τους.

Αναλυτικά.

Στον 1ο όμιλο και στο παιχνίδι του Αρη Αβάτου με την Ελπίδα Σκουτάρεως στην ομάδα της Ξάνθης ήταν βασικοί 5 πρώην παίκτες του Νέστου:  Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Χαριτίδης, Σαρηγιαννίδης. Με την ομάδα των Σερρών, ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα δυο πρώην παίκτες του Βυζαντίου ο Μουσικάκης σε θέση κεντρικού αμυντικού  και ο Γαλακτερός πλάγια αριστερά στην άμυνα. Επίσης και ο Μίνγκας που στο νομό μας φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και του Ορφέα Ελ. Στο Μ. Α Ξηροπόταμος- Δόξα Προσκυνητών 1-2, βασικοί με τους γηπεδούχους για 46 λεπτά ο Γκαρακλίδης(έγινε αλλαγή από τον Τσιάρα) , ο Βραμέντζαλης που πέρασε από τον Ορφέα και ο Κουμπρόγλου που έπαιξε σε ΑΟΚ και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Στο 1-1 της ΑΕ Διδυμοτείχου μέσα στην έδρα της Δόξας Προσκυνητών, βασικοί με την ομάδα του Εβρου ο πρώην γκολκίπερ του ΑΟΚ Συριτούδης και ο μέσος Αβογιάν που πέρασε  από το Νέστο Χρυσούπολης για 6 μήνες . Ο Τάσος Δέντσας ήταν βασικός στο 2-0 του Παραλιμνίου με τον ΑΟΚ. Αλλαγή έπαιξε για τον Μ. Α Καρπερής ο Κωνσταντίνου που πέρσι για 6 μήνες φόρεσε τη φανέλα του Νέστου. Βασικός με την ομάδα των Σερρών ήταν ο τερματοφύλακας από τη Χρυσούπολης, Κασίμης. Φυσικά και ο Γκόγκας.

Στους άλλους ομίλους και στο ντέρμπι της Κρήτης που έληξε 1-1 μεταξύ ΑΕ Μυλοποτάμου και ΑΟ Παλαιοχώρας, με τους φιλοξενούμενους έπαιξαν βασικοί ο πρώην του ΑΟΚ, του Βυζαντίου, του Νέστου, Καζαντζίδης, ο πρώην του Νέστου Μαζιώτης και ο πρώην του Ορφέα Κερμενίδης.

Στο ντέρμπι της Ρόδου ανάμεσα στον Ιάλυσο Ρόδου και στη Ρόδο που τελείωσε με 1-1 σκόραρε ο Πινδώνης που πέρσι ήταν στη Δόξα Δράμας ενώ παλαιότερα είχε φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ στη Γ` αλλά και Β` Εθνική.  Για τους φιλοξενούμενους ενώ με τη Ρόδο ξεκίνησαν βασικοί ο Παβίσεβιτς(πέρσι ΑΟΚ και Δόξα Δράμας) και ο Μκριτσιάν που έπαιξε στον ΑΟΚ την περίοδο 2014-2015 . Στη νίκη του Αστέρα Αμαλιάδας μέσα στην Τρίπολη επί του Παναρκαδικού αγωνίστηκε βασικός για το συγκρότημα του Τίμου Καβάλα ο Ισπανός Τόρες που πέρσι έπαιξε για 6 μήνες στο Νέστο από το Γενάρη και μετά.

Στο 1-1 του Μακεδονικού με τον Πιερικό στην Κατερίνη, έπαιξαν βασικοί ο Κανούλας και ο Διαμαντίδης που ήταν συμπαίκτες και στον ΑΟΚ. Δεν έπαιξε ο Τουμανίδης.

Στην ισοπαλία 0-0 του Κιλκισιακού με τον Αρη Παλαιοχώρας, για τους γηπεδούχος ξεκίνησε βασικός ο Παναγιωτόπουλος που πέρσι έπαιξε σε Νέστο και ΑΟΚ, αλλά στο 33` τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή. Επίσης βασικοί ήταν με την ομάδα του Κιλκίς  δυο πρώην παίκτες του Βυζαντίου, ο Μπελίτσας  στη θέση του πλάγιου δεξιού επιθετικού και ο Ματεντζίδης στη θέση του κεντρικού αμυντικού . Με την ομάδα της Χαλκιδικής στο αρχικό σχήμα ο πρώην του Βυζαντίου Αποστόλου αλλά και ο πρώην του ΑΟΚ και του Βυζαντίου Καρλόπουλος που μάλιστα ήταν στους διακριθέντες.  Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης που πέρασε από τον Ορφέα ήταν βασικός στο 0-0 της Ζακύνθου με την ομάδα της Αχαϊκής, στη θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού.   Ο Αγτζίδης που αγωνίστηκε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος έπαιξε στο 0-0 του Αγροτικού Αστέρα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου δεν αγωνίστηκαν Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος και Κρυστάλλης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης