• 7 Μαΐου 2024,

Όλοι συμφωνούν ότι τα μεγάλα θύματα του πολέμου είναι οι άμαχοι Παλαιστίνιοι αλλά δεν κάνουν και τίποτα για να σταματήσουν οι “τυφλές” επιθέσεις

 Όλοι συμφωνούν ότι τα μεγάλα θύματα του πολέμου είναι οι άμαχοι Παλαιστίνιοι αλλά δεν κάνουν και τίποτα για να σταματήσουν οι “τυφλές” επιθέσεις

Όλοι συμφωνούν ότι δεν φταίνε σε τίποτα οι Παλαιστίνιοι να πληρώνουν τις αμαρτίες των τρομοκρατών της Χαμάς αλλά δεν κάνουν και τίποτα για να σταματήσουν τις επιθέσεις του Ισραηλινού στρατού που κοστίζει καθημερινά σε χιλιάδες ζωές αμάχων Παλαιστινίων.

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ προσπαθεί με τα ταξίδια που κάνει  στις χώρες της Μέσης Ανατολής να περιορίσει τις πιθανότητες εμπλοκής και άλλων χωρών στο πόλεμο και  είναι αλήθεια ότι μέχρι σήμερα τα έχει καταφέρει αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Οι Ισραηλινοί γνωρίζουν ότι καθημερινά χάνουν τις ζωές τους χιλιάδες άμαχοι Παλαιστίνιοι αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν μέχρι να ισοπεδώσουν την λωρίδα της Γάζας την οποία μετά τον πόλεμο θέλουν να ελέγχουν πλήρως.

 

Η βραδιά αφιερωμένη στον Σημίτη είχε πολύ πρώην ΠΑΣΟΚ που σήμερα είναι κάτω από την ομπρέλα της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι και ένας από τους κυριότερους λόγους που ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης εμφανίζεται σήμερα  ως ο μεγαλύτερος εκφραστής του κεντρώου χώρου.

 

Σε καλό δρόμο η επανασπορά και στον αγωνιστικό χώρο στο Βερούλειο που πραγματικά ζωντάνεψε.

 

Η τελευταία ευκαιρία του Μαρτίνεθ φαίνεται ότι είναι ο Ευρωπαϊκός αγώνας της ομάδας του με την Γουέστ Χαμ.

Αν και εκεί τα σκατώσει μάλλον δεν θα προλάβει να αναλάβει την ευθύνη.

 

Το προσδόκιμο ζωής στην ανατολική και τη δυτική χώρα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της κεντρικής Επικράτειας. Πιο συγκεκριμένα σε Θράκη, Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα και Δυτική Πελοπόννησο, το προσδόκιμο ζωής των ανδρών είναι 76,4-77,6 και των γυναικών από 83-83,4 έτη.

Στα νησιά του Ιονίου, οι άνδρες έχουν προσδόκιμο ζωής τα 78,1 έτη και οι γυναίκες τα 83,4 χρόνια. Στο Βορειοανατολικό Αιγαίο οι άνδρες φτάνουν τα 80,5 έτη και οι γυναίκες τα 85,4 έτη, στην Κρήτη οι άνδρες τα 79,1 έτη και οι γυναίκες τα 83,4 χρόνια. Αντίστοιχα, στο Νότιο Αιγαίο το προσδόκιμο ζωής των ανδρών είναι τα 79,1 έτη και των γυναικών τα 83,4 έτη. 

Στην Ανατολική Πελοπόννησο (Αργολίδα, Μάνη, Αρκαδία, Μεσσηνία) οι άνδρες αναμένεται να ζήσουν κατά μέσο όρο μέχρι τα 78,1 χρόνια τους και οι γυναίκες να συμπληρώσουν τα 83,7

Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι ταυτοποιήθηκε και προσήχθη ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της Super League 1 και ο ίδιος φαίνεται ότι ομολόγησε την πράξη του.

Άσχετα με το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει ότι θα απαγορέψει δια βίου την είσοδο του συγκεκριμένου οπαδού στο Καραϊσκάκη.

Γινόμαστε και εμείς σιγά – σιγά Ευρώπη.

Κάλιο αργά παρά ποτέ !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης