• 19 Μαΐου 2024,

Ομάδα Διοίκησης Έργου υποστήριξης – βοήθειας της Δ/νσης Μεταφορών ΠΕ Καβάλας

 Ομάδα Διοίκησης Έργου υποστήριξης – βοήθειας της Δ/νσης Μεταφορών ΠΕ Καβάλας

Με απόφαση που υπέγραψε χθες ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Παύλος Δαμιανίδης συγκροτείται ομάδα διοίκησης έργου υπηρεσιακών παραγόντων που θα βοηθήσει στη λειτουργία της τη Διεύθυνση Μεταφορών της ΠΕ Καβάλας.

Ταυτόχρονα η διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ εξασφάλισε έναν ακόμη εργαζόμενο για την ίδια υπηρεσία, αυτός θα αναλάβει καθήκοντα το επόμενο διάστημα. Η ομάδα θα στηρίξει την υπηρεσία της Καβάλας σε θέματα οργάνωσης, εκπαίδευσης του προσωπικού της.

Θα την καθοδηγήσει κατάλληλα προκειμένου να λειτουργεί καλύτερα. Ήδη χθες ήταν στην Διεύθυνση Μεταφορών στο Διοικητήριο η προϊστάμενη της αντίστοιχης υπηρεσίας της ΠΕ Έβρου. Δεδομένου του ότι προσλήψεις προσωπικού που είναι απαραίτητες, δεν μπορούν εκ του νόμου να γίνουν αποφασίζονται άλλες δράσεις και ενέργειες.

Οι 8μηνες συμβάσεις, οι εξωτερικοί συνεργάτες κτλ. Σε αυτό το πλαίσιο συγκροτείται και η επιτροπή που ήδη αναφέραμε.

Η απόφαση του κ. Δαμιανίδη αναφέρει συγκεκριμένα για την ομάδα:

«Έργο της Ομάδας Διοίκησης Έργου είναι η μελέτη, επεξεργασία, οργάνωση και υποστήριξη λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας σε θέματα διοίκησης, αδειών κυκλοφορίας και χορήγησης αδειών οδήγησης, Τεχνικού Τμήματος όπως η έκδοση αποφάσεων συγκρότησης επιτροπών εξετάσεων, η βελτίωση – τυποποίηση εντύπων – επιτάχυνση διαδικασιών, ο προγραμματισμός εξετάσεων, ο προγραμματισμός ελέγχων κ.ά. Η Ομάδα επιτελεί το έργο της είτε στο σύνολό της, είτε ανά δυάδες όπως φαίνεται ανωτέρω, με κάθε πρόσφορο μέσο (ηλεκτρονικά, δια ζώσης), με τη συνεργασία κάθε φορά των αρμόδιων στελεχών της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Καβάλας».

Διαβάστε επίσης