Ομόφωνα καταδίκασαν τα επεισόδια σε βάρος του Μπουτάρη- Βράβευσαν Π. Εμφιετζή και τον προπονητή του

 Ομόφωνα καταδίκασαν τα επεισόδια σε βάρος του Μπουτάρη- Βράβευσαν Π. Εμφιετζή και τον προπονητή του

Ομόφωνο ψήφισμα υιοθέτησε πριν λίγο το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Σύντομο και περιεκτικό, καταδικάζει τα επεισόδια σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης αλλά και τη βία απ’ όπου προέρχεται. Ο κ. Χρηστός Ποτόλιας το ήθελε αυστηρότερο, δεν το ενέκρινε αλλά στην ουσία της υπόθεσης συμφώνησε με τη στήριξη που το ψήφισμα παρέχει στον κ. Μπουτάρη.

Σύντομα συζητήθηκε και εγκρίθηκε το ψήφισμα, εξίσου σύντομα συζητήθηκε η ανάρτηση του πρώην δημοτικού συμβούλου Χρήστου Πασχαλίδη. Με δήλωση του που διάβασε ο Γιώργος Γραμμένος, δήλωσε μετανοιωμένος ενώ εξήγησε ότι τα επεισόδια τα είδε σε βίντεο. Όχι όλα αλλά έως του σημείου των πρώτων αποδοκιμασιών.

Στην έναρξη της συνεδρίασης κι αφού άπαντες ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον μοναδικό εορτάζοντα δημοτικό σύμβουλο (πρώην Δήμαρχο) Κωστή Σιμιτσή, βραβεύτηκε ο κολυμβητής του ΟΘΑΚ Παναγιώτης Εμφιετζής. Γιος του πρώην αντιδημάρχου Σάββα Εμφιετζή. Έχει ήδη ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επιτυχίες, ετοιμάζεται για ακόμη περισσότερες. Μαζί του βραβεύτηκε και ο προπονητής του Νίκος Γκέκας. Και οι δύο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Καβάλα. «Είμαστε περήφανοι όταν βραβεύονται τα νειάτα της πόλης» είπε ο κ. Σιμιτσής και θύμισε την αυτοδιοικητική ιδιότητα του πατέρα του νεαρού κολυμβητή.

Κυρίως ο Άρης Βέρρος, λιγότερο ο Μάκης Παπαδόπουλος, διαμαρτυρήθηκαν για την ανακοίνωση Ποτόλια περί της αποκατάστασης της ζημιάς στο δημοτικό έργο της Ραψάνης.  Η συνεδρίαση συνεχίζεται. Θα συζητηθούν και το θέμα των διοδίων και αυτό του ΤΑΡ.

 

 

Διαβάστε επίσης