Ζεστό χειροκρότημα για τον Ευστράτιο- Ραφαήλ Μπίνη στο «Ανθή Καραγιάννη» (φωτογραφίες)

 Ζεστό χειροκρότημα για τον Ευστράτιο- Ραφαήλ Μπίνη στο «Ανθή Καραγιάννη» (φωτογραφίες)

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη» ο αγώνας  φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση του 9χρονου Ευστράτιου- Ραφαήλ Μπίνη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.   Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και χειροκρότησε θερμά  στην παρουσίαση των ομάδων  πριν την έναρξη  τον νεαρό που δεν ήταν στο γήπεδο.  ο Στέλιος Ηλιόπουλος εκπροσώπησε την οικογένεια του.   Οι φίλοι του Ζαγοράκη επικράτησαν με 7-0 επί των Παλαιμάχων του ΑΟΚ.

Ηταν νεώτεροι σε ηλικία και αυτό μέτρησε συν την κλάση που διέθεταν.

Στο 15` από πάσα του Στέλιου Σφακιανάκη ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε το 0-1. Στο 22` με πλασέ ο Θωμαίδης το 0-2 και στο 33`ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά το 0-3.  Στο 37` με άψογο πλασέ ο Ζαγοράκης το 0-4. Στο 50` με πλασέ ο Σφακιανάκης το 0-5 και δυο γκολ ακόμη ο Τζιβανάκης στο 60` και στο 70` με πλασέ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Παλαίμαχοι ΑΟΚ: Σουμουλίδης, Σιαματάς, Φιλιτσόπουλος, Καρασαββίδης, Ιωσηφίδης, Μαγκαφίνης, Τσαπανίδης, Κατρακυλάκης, Παππάς, Παπανδρέου, Αγγος.

Αγωνίστηκαν και οι: Σπανίδης,  Παπαζίδης, Δρόσος, Ιατρόπουλος, Τοπούζης, Παπαβασιλείου.

Φίλοι Ζαγοράκη: Θέμελης,  Σ. Ορφανίδης, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Αγτζίδης, Σ. Σφακιανάκης, Θωμαϊδης, Ζαγοράκης, Ιορδανίδης, Δερμιτζάκης, Γεωργιάδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Φουργατσιώτης, Ζέκκας, Αμανατίδης, Τζιβανάκης, Παπακώστας, Καρύδης, Κωνσταντινίδης, Ζηρτιλίδης, Μήττας, Κλογκέρης, Ε. Ορφανίδης.

Διαβάστε επίσης