• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Ομόφωνη απόφαση Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ: Δεν στηρίζουμε κανέναν!

 Ομόφωνη απόφαση Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ: Δεν στηρίζουμε κανέναν!

Με ανάρτηση που έκανε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κ. Γιώργος Παπαφιλίππου κάνει γνωστό το αποτέλεσμα συνεδρίασης της νομαρχιακής επιτροπής Καβάλας σχετικά με την επαναληπτική ψηφοφορία της Κυριακής:

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Καβάλας για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Καβάλας. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ συνεδρίασε την Τετάρτη 11-10-2023, χωρίς την παρουσία της κ. Ελευθεριάδου Τάνιας και αποφάσισε ομόφωνα να μη στηρίξει το κόμμα μας καμία από τις δύο δημοτικές παρατάξεις που αντιπαρατίθενται στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Καβάλας. Άλλωστε και στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Καβάλας ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ δεν στήριξε καμία δημοτική παράταξη.

Σε χθεσινή της συνέντευξη η κ. Τάνια Ελευθεριάδου δήλωσε ότι στηρίζει τον κ. Μάκη Παπαδόπουλο και την παράταξή του. Η προαναφερόμενη όμως δήλωση της κ. Ελευθεριάδου αποτελεί προσωπική της επιλογή και δεν είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Καβάλας.

Συνεπώς τα μέλη, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Καβάλας, που είναι δημοκρατική επιταγή να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία του δεύτερου γύρου, μπορούν να ψηφίσουν είτε άκυρο-λευκό είτε μία από τις δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις.

Έχοντας όμως υψηλού επιπέδου πολιτική συγκρότηση και ωριμότητα και γνωρίζοντας τις θέσεις του κόμματός μας για την τοπική αυτοδιοίκηση και το δεύτερο γύρο των εκλογών (στήριξη συνδυασμών με προοδευτική ατζέντα) είναι βέβαιο ότι θα προβούν στην ορθή επιλογή».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης