• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Ομοσπονδία: Προσφυγή για τα τέλη και διαμαρτυρία προς ΟΛΚ (video)

 Ομοσπονδία: Προσφυγή για τα τέλη και διαμαρτυρία προς ΟΛΚ (video)

Στη διάρκεια της τακτικής γενικής της συνέλευσης χθες το πρωί η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών του Ν. Καβάλας γνωστοποίησε στα σωματεία μέλη της τις δύο πρόσφατες ενέργειες της:

1) Την κατάθεση προσφυγής στην Αποκεντρωμένη κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας (24/2024) με την οποία αυξάνονται τα δημοτικά τέλη.

Η προσφυγή συντάχθηκε από το δικηγόρο της Ομοσπονδίας κ. Στράτο Αναστασιάδη και σύμφωνα με πληροφορίες, ζητά την ακύρωση της απόφασης επειδή τα δημοτικά τέλη δεν είναι παντού ίδια. Υπάρχουν με λίγα λόγια οι ζώνες και οι διαφορετικές χρεώσεις.

2)Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας που κι αυτός αύξησε το τέλος παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Τόσο στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Καβάλας όσο και σε αυτό της Κεραμωτής. Της γενικής συνέλευσης επακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του νέου έτους (φωτογραφία). Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θόδωρος Χατζηχρήστος ζήτησε να υπάρχει παντού διαδικασία διαβούλευσης.

Σε οτιδήποτε αποφασίζεται από το κράτος και την αυτοδιοίκηση. Υποστηρίζουμε τους επαγγελματίες και όχι τα κόμματα και τις διοικήσεις της αυτοδιοίκησης, είπε επίσης ο κ. Χατζηχρήστος.

Διαβάστε επίσης