Οπισθοχωρούμε πανυγηρίζοντας προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση

 Οπισθοχωρούμε πανυγηρίζοντας προκειμένου να κλείσει  η αξιολόγηση

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του υπουργού οικονομικών του Παπαδημητρίου προκειμένου να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση είμαστε σε φάση διαπραγμάτευσης για πολλά θέματα όπως και αυτό της μείωσης του αφορολόγητου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού είναι πιο σοβαρό να κλείσει και η δεύτερη αξιολόγηση απο το να διαπραχθεί άλλη μια ακόμα αδικία σε βάρος του ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση θέλει να κλείσει πάση θυσία και η δεύτερη αξιολόγηση προκειμένου η χώρα να μπορέσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοστικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

Αυτός είναι ο επόμενος στόχος της κυβέρνησης που όμως μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί γιατί δεν έχει κλείσει η αξιολόγηση η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα έκλεινε εντός του 2016.

Αυτό δεν έγινε , οι δανειστές για άλλη μια φορά μας δείχνουν τα δόντια τους και ο Τσίπρας που βλέπει που πάει η δουλειά αρχίζει να οπισθοχωρεί πανυγηρίζοντας .

Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών προχθές το απόγευμα απο τα Τρίκαλα όταν μόνο λίγα 24ωρα πριν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλούσε για κλείσιμο και της δεύτερης αξιολόγησης χωρίς απώλειες.

Η εκτίμηση μας είναι οτι κάπως έτσι θα γίνουν τα πράγματα και το πολύ μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη θα έχει κλείσει και η δεύτερη αξιολόγηση η οποία θα δούμε μέχρι που μπορεί να μας πάει αφού διακρίνω μια διάθεση απο την πλευρά των δανειστών να μας φρενάρουν ιδιαίτερα όταν υπάρχουν στην πορεία μας θετικές εξελίξεις.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και αναμένουμε το επόμενα κύμα κακοκαιρίας που θα έχει ώς κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν στα γνωστά επίππεδα , λίγο πάνω απο το 0.

Το καλό είναι οτι έχουμε αφήσει πίσω μας τον χιονιά και πάμε για άλλα.

Τα άλλα είναι οτι οι αγρότες ξύνονται και βγαίνουν στους δρόμους και επιστρέφουν στα μπλόκα αλλα δεν είναι ενωμένοι αφού εδώ στην δική μας περιφέρεια δεν υπάρχει ανάλογη κινητοποίηση.

Το πρώτο μπλόκο φαίνετια οτι θα είναι εκεί προς τον Προμαχώνα  δημιουργώντας τα γνωστά προβλήματα με τα φορτηγά που κατεβαίνουν απο Βουλγαρία.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει ξεσηκωθεί όλος ο πλανήτης με αφορμή την ορκωμοσία του Τράμπ.

Μα δεν εκλέχτηκε με δημοκρατικές διαδικασίες;

Δεν είναι αυτός που ψήφισαν οι Αμερικάνοι πολίτες ;

Δεν πρέπει δηλαδή να γίνει σεβαστή η βούληση του λαού των ΗΠΑ ;

Εκτός και αν αυτή την δημοκρατική διαδικασία λόγω των αποτελέσματος δεν την κάνουμε δεκτή.

Πάντως όλοι αυτοί που βγαίνουν στους δρόμους και φωνάζουν κατά του Τράμπ θα πρέπει να έχουν υπόψη τους οτι ο Ντόναλτ εκλέχτηκε νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με άκρως δημοκρατικές διαδικασίες.

Σίγουρα ο ΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Νέστο η ομάδα έδειξε ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόγραμμα αλλα και πάλι έχασε.

Ο Άγγελος Διγκόζης που έχει αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας θα πρέπει να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί αφού πλέον θα πρέπει να ξεχάσουμε το χθες και να ασχοληθούμε με το σήμερα και το αύριο.

Είμασταν οι πρώτοι που φωνάζαμε για τα λάθη και τις προπονητικές αδυναμίες του Ταουσιάνη αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι η ομάδα θα τερματίσει 4η απο το τέλος.

Είμαστε στην Γ’ Εθνική είμαστε ΑΟΚ και με 5 παίκτες να κατεβαίνουμε να παίζουμε κάθε Κυριακή θα πρέπει να κερδίζουμε.

Δεν είναι δυνατόν να προηγείσαι δύο φορές μέσα στην Χρυσούπολη και στο τέλος να χάνεις και το παιχνίδι.

Και ο Διγκόζης έχει τις ευθύνες και του και θα πρέπει να προστατεύσει την ομάδα.

Δεν είναι δυνατόν ο ΑΟΚ να διασύρεται κάθε Κυριακή.

Μέχρι να “έρθουμε” όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Νέστο θα πρέπει να προφυλάξουμε το κύρος της ομάδας.

Το οτι το καλοκαίρι που μας πέρασε έγιναν λάθη εγκληματικά δεν σημαίνει οτι κάθε Κυριακή θα χάνουμε.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι πονηροί.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο το πρωϊ.

Τα καλύτερα έρχονται και τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης