• 13 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Προετοιμάζεται το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

 Προετοιμάζεται το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

 

Κατάμεστη από κόσμο ήταν το απόγευμα της Κυριακής η αίθουσα εκδηλώσεων στο κτήριο του Λυκείου Ελληνίδων. Με μικρή καθυστέρηση το Λύκειο έκοψε κι αυτή τη φορά τη βασιλόπιτά του για τη νέα χρονιά. Αρχικά η εκδήλωση αναβλήθηκε λίγες ημέρες, λόγω θλιβερού γεγονότος. Πολλές γυναίκες, μέλη του Λυκείου Ελληνίδων, βρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης. Όλες έτυχαν θερμής υποδοχής από το διοικητικό συμβούλιο, με επικεφαλής την Πρόεδρο Ευτέρπη Σαμαρά. Από πλευράς επισήμων το τραπέζι δεν ήταν αρκετό, για τις παρουσίες, που ήταν πάρα πολλές. Ο Θ. Μαρκόπουλος, η Δ. Τσανάκα, ο Κ. Σιμιτσής, ο Χρ. Γάκης, ο Θ. Καλλιοντζής, η Κατ. Ιωαννίδου, ακόμη – ακόμη και η συμπολίτισσα συγγραφέας Αγγελική Κιουρτσή Μιχαλοπούλου, βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση. Το διοικητικό συμβούλιο στόλισε πολύ όμορφα τα τραπέζια, αφού προσφέρθηκε φαγητό και ποτό, όπως επίσης και τα σκαλάκια, που ανέβαιναν οι περισσότερες κυρίες, μέχρι να βρεθούν στο σημείο του γεγονότος.
Τα εδέσματα ήταν όλα χειροποίητα για μία ακόμη φορά. Τυχερός στην κοπή της βασιλόπιτας ο χοροδιδάσκαλος Χρήστος Ιωαννίδης, που παρέλαβε όμως το κομμάτι της χορευτικής ομάδας.

Η κα Τσανάκα υποσχέθηκε υποστήριξη στο Λύκειο των Ελληνίδων, που τον προσεχή Μάρτη ταξιδεύει στην Αμερική, ειδικότερα στη Νέα Υόρκη. Αναχωρεί αποστολή 35 ατόμων στις 21 Μαρτίου για να λάβει μέρος στη μεγάλη παρέλαση της ομογένειας στη Ν. Υόρκη, στις 26 Μαρτίου 2017.

Η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων ευχαρίστησε αυτούς που βοηθούν το σύλλογο. Αναφέρθηκε στην Περιφέρεια ΑΜΘ, στο Δήμο Καβάλας και τα λιπάσματα, όπως επίσης για τις δωρεές του και τον Δ. Παπαχριστόπουλο, Πρόεδρο του Συλλόγου των Καβαλιωτών της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης