Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 2-4: Το τρένο συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του (Φωτογραφίες)

 Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 2-4:  Το τρένο συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του (Φωτογραφίες)

Ο Αετός πέτυχε μια μεγάλη ακόμη νίκη στο γήπεδο της Ξάνθης σ` ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξεως. Οι παίκτες του Δημήτρη Σίτσα έδειξαν και πάλι χαρακτήρα ενώ βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ αλλά και ισοφαρίστηκαν στο β` μέρος. Είχαν όμως και πάλι την τελευταία λέξη. Η μεγάλη πορεία συνεχίζεται.

Το φιλμ του αγώνα

4′   Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, η μπάλα στρώθηκε στον Χιντ Ιμερ ο οποίος με πολύ δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

28′   Δουμάνης ο σκόρερ με την μπάλα να αφού βρήκε στο δοκάρι από το σουτ του να καταλήγει στα δίχτυα του Ρούφου για το 1-1 κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης. 41′    ! Με τον Γιώργο Τζαμπέγια η ομάδα της Καβάλας κάνει το 1-2 και φτάνει στην ολική ανατροπή απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης. 57′  ! Με τρομερή βολίδα του Βασίλη Καραγκιόζη ο Ορφέας ισοφαρίζει σε 2-2!

67′ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Ορφέα. Σέντρα από του Μουμίνογλου, ο Καραγκιόζης Γιάννης πιάνει την σκαστή κεφαλιά και με τα πόδια διώχνει ενστικτωδώς ο Τοπαλίδης. 80′   Ο Δούμπλατζης που πέρασε ως αλλαγή στο 63′ στο ματς θα βάλει και πάλι μπροστά τον Αετό με προβολή μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2-3 επί του Ορφέα Ξάνθης. 88′ Αποβολή του Δούμπλατζη.90+ 3   Ο Χιντ Ιμέρ χάνει τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια για τον Ορφέα Ξάνθης και στην αντεπίθεση ο Σαββατιανός κάνει το 2-4.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ορφέας: Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας 46` Μουμίνογλου , Μαλαδένης, Μακράκης 83` Χατζήπαππας , Μαυρόπουλος, Καραγκιοζίδης Β., Τορομανίδης 46` Ξαντινίδης , Χιντ Ιμέρ, Καραγκιοζίδης Ι., Πασχαλάκης.
Αετός: Τοπαλίδης, Παυλίδης, Κάπατζης , Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζι 80` Σαλπιγγίδης , Τζαμπέγια Ε., Τζαμπέγια Γ 63` Δούμπλατζης ., Δουμάνης 77` Σαββατιανός , Ευκαρπίδης 53` Μαυρίδης.


 

Διαβάστε επίσης