Οργισμένοι οι κάτοικοι της Παναγίας

 Οργισμένοι οι κάτοικοι της Παναγίας

Από οργή και αγανάκτηση διακατέχονται οι κάτοικοι της Παναγίας μετά την απόρριψη του ευρωπαϊκού προγράμματος από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δήμο Καβάλας, στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αυτό μετέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου των Κατοίκων της Παναγίας Φώτης Λαζαρίδης στην εκπομπή του ΕΝΑ CHANNEL χθες το μεσημέρι.

Ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι ο ίδιος αλλά και οι κάτοικοι της Παναγίας δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν άκουσαν τα άσχημα νέα γιατί ήταν ένα πρόγραμμα που θα αναβάθμιζε τη γειτονιά τους με έργα που τα έχει ανάγκη και θα έδινε δουλειά σε πολλούς ανθρώπους. Σχεδόν από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 προσπαθούν να εντάξουν ένα τέτοιο πρόγραμμα μετά από εκείνο που ανέδειξε τότε το συγκρότημα της Παλιάς Μουσικής. Μάλιστα ο Σύλλογος συνεργάστηκε εντατικά το τελευταίο διάστημα με τις κυρίες Σαμουρκασίδου και Χατζηβαρίτη για την επισήμανση και την προβολή των προβλημάτων της συνοικίας και την καλύτερη ένταξή τους στο πρόγραμμα.

Είπε ακόμη ότι όλοι αυτοί οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που χθες αρνήθηκαν να στηρίξουν και να ψηφίσουν την υλοποίηση ενός τέτοιου προγράμματος, μιλούσαν σε όλους τους τόνους για την αναγκαιότητα εφαρμογής προγραμμάτων στην Παναγία, στην ημερίδα που είχε διοργανώσει προεκλογικά ο Σύλλογος στην Παλιά Μουσική.

Τέλος έστειλε μήνυμα στους επικεφαλής της αντιπολίτευσης να μην εμφανιστούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στην Παλιά Μουσική γιατί οι κάτοικοι είναι οργισμένοι μαζί τους.

Διαβάστε επίσης