Όταν η μπάλα δεν θέλει να μπει …

 Όταν η μπάλα δεν θέλει να μπει …

Προχθές στο “Ανθή Καραγιάννη” στην διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΟΚ – ΠΕΡΝΗ ζήσαμε το έργο “ Δεν ήθελε με τίποτα να μπεί η μπάλα στο πλεχτό”.

Είναι ένα έργο που κάθε Κυριακή παίζεται σε διάφορα γήπεδα της χώρας και την Κυριακή αυτή που μας πέρασε παίχτηκε και στο γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”.

Τα δοκάρια και οι αμυντικοί της αξιόμαχης Πέρνης σταματήσανε τους επιθετικούς του ΑΟΚ και στερήσανε απο την ομάδα την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα που θα έδινε και μεγαλύτερη αξία στην νίκη της πρώτης αγωνιστικής μέσα στο Παραλίμνι.

Στα θετικά της δεύτερης αγωνιστικής η μεγάλη ( για τα δεδομένα) προσέλευση του κόσμου που φαίνεται οτι θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της ομάδας μας σε αυτή την προσπάθεια να αλλάξει κατηγορία.

Ο ΑΟΚ έχει καλή ομάδα , έχει καλό προπονητή με ποιότητα σε όλες τις εκφράσεις του έχει δυνατή διοίκηση και είναι έτοιμος να κάνει το παρακάτω βήμα.

Αν η ατυχία μας σταμάτησε την Κυριακή που μας πέρασε με την Πέρνη την άλλη Κυριακή θα την κερδίσουμε και αυτή.

Η προσπάθεια συνεχίζεται , ψηλά το κεφάλι και είμαστε έτοιμοι για το Άβατο που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με δύο στα δύο.

Δύο στα δύο έχει και η νεανική ομάδα του Πανσ

ερραϊκού που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Όσο αφορά την εξέλιξη του αγώνα προχθές με την Πέρνη είναι γεγονός οτι η ομάδα μας έπαιξε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες χάνοντας ίσως τον καλύτερο της παίκτη τον Τσούτση που μέχρι την φάση της αποβολής ήταν απο τους κορυφαίους της ομάδας μας.

Όπως πολύ σωστά είπε ο Δερμιτζάκης μετά το τέλος του αγώνα αυτή η αποβολή μας αποσυντόνισε σαν ομάδα.

Ο ΑΟΚ φέτος έχει πολύ καλή ομάδα έχει την ωριμότητα και την οργάνωση να διεκδικήσει κάτι παραπάνω απο αυτό που έπαιρνε τις προηγούμενες χρονιές.

Φέτος είναι η χρονιά μας και θα κάνουμε όλοι μαζί τα πάντα για να τερματίσουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μην χάνετε την πίστη και το κουράγιο σας.

Μόλις ξεκίνησε το πρωτάθλημα και έχει δρόμο πολύ.

 

Πολύ καλός προβλέπεται και για αυτή την εβδομάδα ο καιρός με ηλιοφάνειες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Για παράδειγμα για την Παρασκευή η ΕΜΥ δίνει για την πόλη της Καβάλας 23 βαθμούς και τον ήλιο να κυριαρχεί στον ουρανό της πόλης.

Αυτή την κυριαρχία ίσως την χάσει το Σάββατο που προβλέπονται ασθενείς βροχές αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε απο τώρα για τον καιρό του Σαββάτου.

Πάντως ο Οκτώβρης μετά τα φαινόμενα του “Ξενοφώντα” και του “ΖΟΡΜΠΑ”  φαίνεται οτι μας πάει μαλακά και φαίνεται οτι το πρώτο 15νθήμερο θα περάσει χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πάντως υπάρχει η αίσθηση οτι ο φετεινός χειμώνας καιρικά θα είναι βαρύς.

Χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία υπάρχει μία ύποπτη σιωπή αφού κανείς δεν μιλάει για τον φετεινό χειμώνα.

Το Σάββατο που έρχεται μην ξεχνάτε και το αντάμωμα των νοσταλγών της δεκαετίας του 80’ στον δρόμο της Ερυθρού Σταυρού που είναι αλήθεια οτι την συγκεκριμένη δεκαετία έζησε μεγάλες στιγμές αφού όλα τα μαγαζιά με την μεγαλύτερη κίνηση ήταν στον δρόμο αυτό.

Για το Σάββατο μετά τις 5 είναι το ραντεβού.

Το μόνο που μπορεί να χαλάσει αυτό το ραντεβού είναι οι καιρικές συνθήκες που ελπίζουμε οτι θα είναι καλές και θα επιτρέψουν να γίνουν όλα όπως έχουν προγραμματιστεί.

 

Τελικά την Ειρήνη την Λαγούδη που βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο της πριν απο μερικούς μήνες και όλοι θεωρούσανε οτι είχε αυτοκτονήσει τελικά την κάψανε ζωντανή !

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία  δύο άνθρωποι συνεργάστηκαν για να την βγάλουν απο την μέση.

Ο ένας την κλείδωσε μέσα στο αυτοκίνητο της και ο άλλος το έβαλε φωτιά.

Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με τα στοιχεία πάλεψε για να βγεί απο το αυτοκίνητο αλλά δεν τα κατάφερε.

Πάντως μου κάνει εντύπωση πόσο έξω έπεσε για άλλη μια φορά η ελληνική αστυνομία η οποία σχεδόν αβασάνιστα βιάστηκε να κλείσει την υπόθεση θεωρώντας οτι η κοπέλα αυτοκτόνησε.

Καμμία σχέση με την νέα εκδοχή που βάζει στο κάδρο δύο δράστες οι οποίοι ήταν οι φυσικοί αυτουργοί αφού στην υπόθεση αυτή υπάρχει και ο ηθικός ο οποίος φέρεται να είχε σχέση ερωτική με την άτυχη γυναίκα.

 

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης