• 16 Απριλίου 2024,

Όταν ο Αναστόπουλος ήταν προπονητής του ΑΟΚ (φωτογραφίες)

 Όταν ο Αναστόπουλος ήταν προπονητής του ΑΟΚ (φωτογραφίες)

Ο ΑΟΚ θα συναντήσει στην Καλαμάτα στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας τον Νίκο Αναστόπουλο που διετέλεσε προπονητής του στη Β` Εθνική για 6 αγωνιστικές τη σεζόν 2008-2009. 

Ήταν η χρονιά ανόδου του ΑΟΚ στη Σουπερ Λιγκ στην εποχή της οικογένειας Ψωμιάδη.

Ο Αναστόπουλος είχε αντικαταστήσει στον πάγκο τον Γερμανό Ράινερ Μάουρερ.   Η θητεία του είχε ολοκληρωθεί μετά την ισοπαλία 0-0 στο παιχνίδι μέσα στην Κέρκυρα όπου ήταν και το πρώτο του Β` γύρου. Αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Παπακώστα.  Είχε παρουσιαστεί από τον Σταύρο Ψωμιάδη στις 1Δεκεμβρίου του 2008 στην αίθουσα τύπου του «Ανθή Καραγιάννη». Είχε ανακοινωθεί η λύση συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές στις 19 Ιανουαρίου του 2009.  Χαρακτηριστικές ήταν τότε οι δηλώσεις που είχε κάνει στο ραδιοφωνικό σταθμό
«Sentra 103,3» :

“Είμαι φίλος με την οικογένεια Ψωμιάδη. Στη δουλειά το βλέπω διαφορετικά. Ο πρόεδρος το βλέπει με διαφορετικό μάτι. Είχα μια καλή και υγιή σχέση. Δεν υπάρχει εκνευρισμός εκ μέρους μου. Μόνο φίλους έκανα. Η δουλειά του προπονητή τα έχει αυτά. Ο προπονητής είναι με μια βαλίτσα στο χέρι. Μια ήττα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Αλίμονο αν κάποιος μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα. Το χειρότερο παιχνίδι εν τη παρουσία μου ήταν με τον Ιωνικό”.

Ερωτηθείς για το αν η Καβάλα θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα απάντησε: “Βεβαίως. Έχει πολύ καλό υλικό. Έχει λύσει το οικονομικό που είναι ντεσαβαντάζ στη Β’ Εθνική. Στις συναλλαγές της είναι τράπεζα. Στο τέλος η Καβάλα θα ανέβει”.

Βέβαια ο ΑΟΚ συνάντησε και πάλι τον Νίκο Αναστόπουλο ως αντίπαλο προπονητή άλλης ομάδας. Ήταν η περίοδος 2015-2016 όταν αυτός καθόταν στον πάγκο του Αρη στη Γ` Εθνική κατηγορία.

Διαβάστε επίσης